Zile pline de culori la Sovata – Rusaliile și Ziua Copilului la Sovata

zile pline de culori la sovata

Anul acesta, ne bucurăm de o zi liberă suplimentară la început de iunie: ziua de vineri, 1 iunie (Ziua Copilului) – și uite așa ne alegem cu un weekend prelungit – de joi seară până duminică seară.

Uită de griji și de aglomerația orașului și petrece câteva zile la unul dintre cele mai renumite centre wellness și spa din stațiunea Sovata, Danubius Health Spa Resort. Alege să te relaxezi în natură și să petreci zile pline de culoare alături de cei mici.

Pachet pentru vacanța de Rusalii și de Ziua Copilului, potrivit întregii familii

Hotelul Danubius Health Spa Resort Bradet**** a pregătit un pachet special pentru această perioadă.  Acesta include 3 nopți de cazare în cameră dublă deluxe, mic dejun sub formă de bufet suedez  și programe de divertisment pentru copii.

Turiștii se pot bucura de acces nelimitat în centrul Spa al hotelului  Danubius Health Spa Resort Sovata. Terapiile și serviciile de wellness de care te poți beneficia includ – bazine cu apă dulce și sărată, piscină, jacuzzi, baie Kneipp alternantă pentru picioare, bazin pentru copii, saună finlandeză, saună cu aburi, infrasaună, aromasaună, bazin de imersie totală după saună, cameră de realxare, sală fitness, halate de baie

Program special și vesel pentru copii

Copiii vor avea parte de o atenție specială în această perioadă: programe artistice, ateliere de creație, jocuri creative și o plimbare cu trenulețul pe străzile stațiunii.

O altă supriză pregătită pentru data de 2 iunie? Copiii vor se vor putea bucura de teatru de păpuși și concerte în holul Danubius Health Spa Resort

Preț pachet/personă/noapte: începând de la 210 lei

Preț pachet/persoană/noapte cu demipensiune: începând de la 280 lei

Copiii beneficiază de reduceri: până la 4 ani gratuitate, de la 4 la 12 ani 50% reducere din prețul unui adult

Ofertă valabilă în perioada 25 mai – 3 iunie 2018 în cazul a minim 3 nopți de cazare

Și hotelul Danubius Health Spa Resort Sovata **** a pregătit un pachet special pentru această perioadă.  Turiștii se pot bucura de cazare în camera dublă standard,  mic dejun sub formă de bufet suedez, cât și de acces neliminatat la terapiile și centrul SPA al hotelului.

Preț pachet/persoană/noapte: începând de la 185 de lei

Preț pachet/persoană/noapte cu demipensiune: începând de la 250 lei

Copii cu vârsta până la 4 ani beneficiază de gratuitate, iar de la 4 până la 12 ani se aplică o  reducere de 50%  din prețul unui adult

Ofertă valabilă în perioada 25 mai – 3 iunie în cazul a minim 3 nopți cazare.

My title page contents