Temperaturile scazute, vântul puternic si toate celelalte efecte ale sezonului rece se resimt pe ten, acesta devenind mai uscat, mai aspru si tern. Daca nu este ingrijita corespunzator, pielea uscata va imbatrâni prematur si va fi premisa ridurilor, care se formeaza si in lipsa hidratarii.

Laboratoarele VivaNatura lanseaza o formula  de ultima generatie: Crema 24 h antirid superlifting pentru ten uscat cu Macadamia si Rosa Mosqueta. Aceasta ajuta la reducerea ridurilor fine, reda pielii fermitatea si elasticitatea, ajuta la uniformizarea texturii si aspectului tenului.

 

Cu o reteta elaborata, componenetele cremei amplifica patrunderea in piele a ingredientelor active, maresc hidratarea si elasticitatea pielii si ajuta la obtinerea unui aspect neted, tânar si sanatos.

 

  • extractul de acmelia – creste fermitatea pielii si reduce aparitia ridurilor
  • hialuronatul de sodiu – efect lifting, mareste finetea pielii
  • vitaminele C, E si extractul incolor de turmeric – antioxidanti naturali
  • uleiurile naturale – proprietati nutritive, refac pielea uscata, deshidratata si matura
  • uleiul de rosa mosqueta – eficient pentru imbunatatirea elasticitatii tenului, prevenirea ridurilor, renumit pentru atenuarea cicatricilor.

 

Crema se aplica prin tamponare usoara, nu prin frecare sau intindere, pe ridurile de expresie – cum ar fi cele din jurul ochilor, dintre sprâncene, de pe frunte, din jurul gurii si de pe gât. Aplicati intotdeauna produsul pe pielea curata, inainte de folosirea cremelor emoliente. Crema antirid se foloseste zilnic, dimineata sau seara.

 

Pret: 37 lei.

 

Produsele VivaNatura pot fi gasite in magazinele naturiste, farmacii, reteaua DM, precum si pe www.vivanatura.ro

My title page contents