Un lifting facial energetic, va rog!

Liftingul facial face parte dintre procesele de corp ale metodei denumita Accesarea Constiintei – Access Consciounsness. Aceasta te poate ajuta sa iti maresti disponibilitatea si capacitatea de a fi constient in totalitate, complet prezent in toate ariile de existenta din viata ta.

LIFTINGUL FACIAL porneste de la aceealasi principiu, ca intreaga metoda, cel al determinarii, al dorintei de a schimba ceva in bine, prin eliminarea si eradicarea unor blocaje, limitari, implanturi energetice fixate de-a lungul timpului, de convingeri provenite din evolutia sociala, educatie, cultura, cutume care determina un anumit comportament mental in raport cu acestea. Accesand subconstientul, exprimand dorinta de a renunta la toate tertipurile mentale prin care iti aperi ridurile, pielea lasata, tesuturile cazute, ideea ca TREBUIE sa imbatranesti, sa arati conform varstei inregistrate etc, deschizi o poarta noua in existenta ta, alegand sa schimbi semnele imbatranirii atat pe fata cat si pe corp, sa incetinesti procesul imbatranirii, sa readuci lumina pe chipul tau, sa impiedeci cromatica timpului sa isi spuna cuvantul.

LIFTINGUL FACIAL este un proces bland, foarte simplu si uimitor ca rezultate, si care te ajuta sa arati mai tanar fara sa iti traumatizezi corpul, deci fara ace, bisturiu, botox.

Rezultatele apar mai repede sau mai incet, in functie de capacitatea organismului tau de a raspunde mesajelor primite in urma tratamentului energetic. Efectele sunt de lunga durata, tinzand spre permanent, deoarece scenariul pe care se bazeaza este cel al accesarii memoriei celulare. Repetarea tratamentului de 5 pana la 20 de ori consecutiv stabileste gradul de vizibilitate a efectelor, urmand a mai recurge la alte 2-3 sedinte pe an, pentru intretinerea aspectului castigat.

Frumusetea metodei consta in faptul ca tratamentul se poate aplica si pe intregul corp, cu aceleasi rezultate, de tonifiere, elasticitate si curatare a pielii intr-un proces general de restaurare pentru intinerire.

Cat dureaza un tratament

Intre o ora si o ora si jumatate, in functie de suprafata pe care se intervine (fata + corp). Pentru un plus de eficienta, se recomanda 1-3 sedinte pe saptamana. Dincolo de castigul de imagine obtinut in timp, sedintele iti induc o stare de relaxare garantata de fiecare data, ca urmare a atingerii blande, linistitoare pe care o ofera terapeutul in timp ce trezeste energiile latente din corpul tau.

Experienta este individuala, fiecare corp (persoana) o percepe altfel, este o calatorie in care trebuie sa pornesti fara asteptari, cu curiozitate, si mai ales incredere in ceea ce poti tu insuti, fara sa stii ca poti.

Cat costa

Sedinta simpla de access counsciousness – 110 lei, lifting facial – 140 lei, lifting corporal – 180 lei

CONCURS

Le Cabinet iti ofera o sedinta de access counsciousness si o sesiune de lifting facial. Scrie intr-un comentariu la acest articol care este ritualul tau pentru o stare de bine. Castigatoarea va fi desemnata prin tragere la sorti (random.org) si anuntata in data de 24 ianuarie.

Text: Cristina Ilias (terapeut access counsciousness), Le Cabinet

foto Shutterstock.com

LATER EDIT: Alina Miron este castigatoarea concursului organizat impreuna cu Le Cabinet. Ea primeste o sedinta de access counsciousness si o sesiune de lifting facial. Felicitari!

My title page contents