O raza de soare, o cafea buna si zapada topita in jur. 3 detalii care te fac sa crezi ca ai si trecut peste iarna. Daca te ajuta la moral, e minunat.

Sezonul rece aproape s-a terminat, iar viata devine din ce in ce mai colorata! In materie de styling,  ne asteapta un sezon plin de viata!
Stilistii Londa Professional propun look-ul  foarte natural, cu un aspect usor dezordonat, cateodata minimalist! In functie de personalitatea fiecaruia. Acesta se obtine prin aplicarea lotiunii Volumation de la Londa Professional  inainte de a usca parul, iar la final, pentru a crea efectul rebel, usor dezordonat se trece  mana prin par cu crema modelatoare Spin Off.
Volumation
este o lotiune pentru volum ce protejeaza impotriva caldurii. Efectul ei dureaza pana la 2 zile, gratie formulei usoare, ce stabilizeaza structura firului de par, fiind ideala pentru parul fin. 

De cealalta parte, Spin Off este o ceara profesionala cu fixare flexibila. Aceasta ofera coafurii structura si stralucire intensa si permite parului sa fie restilizat. Plus de asta, este ideal de folosit si pe timp de vara, deoarece contine si filtru UV.

My title page contents