Cum ai intrat in primavara? De cate ori ati fost raciti tu si ai tai? Sau de cate ori ati fost afectati de atacuri de alergie?

Stii ce? Nici nu mai conteaza. E important sa previi si sa tii boala cat mai departe de tine.

Si totusi cum poti trata neinvaziv bolile respiratorii?

 

„Fiecare dintre noi a putut lese observa ca in ultimele decenii se constata inmultirea substantelor potential alergizante (in alimente, aer si mediu), care, pe fondul scaderii generalizate a imunitatii populatiei, induc alergii respiratorii trenante, greu de vindecat. Pe de alta parte, alergiile se asociaza cu variate infectii respiratorii sau cutanate si se intretin reciproc.”, considera dr balneolog Suzana Pretorian de la Danubius Health Spa Sovata.

„Bolile respiratorii sunt mult ameliorate prin ”Curele antialergie Danubius-Sovata”, care se adreseaza atat alergiilor respiratorii, cat si infectiilor respiratorii repetate, inclusiv (si mai ales) la copii. Aceste cure de una sau doua saptamani includ aerosoli si inhalatii cu apa sarata, masaj medical, gimnastica respiratorie si de readaptare la efort, oxigenoterapie forte, si, la nevoie, electroterapie si impachetari cu namol (in caz de asociere a unor afectiuni ale cutiei toracice).”, adauga doctorita/

Daca esti curioasa sa stii pentru cat timp te poti imuniza la Sovata, iata si raspunsul. Protectia imuna si reducerea alergiilor, obtinute prin tratament, dureaza circa 6 luni – 1 an.

Iata mai exact si ce poti trata la Sovata. „Indicatiile principale pentru boli respiratorii sunt rinitele alergice, sinuzitele cronice, laringitele cronice, faringo-amigdalitele repetate, bronsitele astmatiforme sau cronice postinfectioase, starile de hiperreactivitate bronsica postantibioterapie pentru bronsite sau pneumonii infectioase (tuse prelungita), astm bronsic in afara crizelor, scaderea capacittatii respiratorii in boli profesionale (expunere repetata la toxice respiratorii – pulberi, gaze, etc)”, ne explica dr balneolog.

Daca vrei mai multe detalii, da un click pe pe www.danubiushotels.ro.

 

 

 

My title page contents