Traim în “epoca vitezei”. Barbatii lucreaza de dimineata pana seara, iar femeile sunt din ce in ce mai preocupate de cariera. De aceea ritmul alert din timpul saptamanii ne face sa avem din ce in ce mai putin timp pentru noi.

 

Multe dintre femei ajung acasa obosite după o zi lunga si spun ca nu mai gasesc putere pentru a se ocupa de pielea lor. Abia daca reusesc sa se demachieze si sa aplice o crema in graba. De aceea apar tot mai multe probleme cu cearcanele, ochii obositi sau ridurile, precum si probleme de acnee.

Si tenul tau si-a pierdut stralucirea? Din cauza acneei, problemelor hormonale, ale soarelui sau a varstei? Biolight Brightening Skin Correct Serum de la Repechage poate fi aliatul tau. Cu ajutorul complexului Laminaria, acest ser revolutionar face pielea sa radieze. Gratie celor doua alge selectate EcoCert, combinate cu extracte din scoarta de salcie si lemn dulce. Ele accelereaza refacerea celulara. Reduc inflamatia tenului. Si ii ofera luminozitate. Iar extractul de pepene rosu il protejeaza impotriva deteriorarii ADN-ului. Vinovatul principal pentru decolorarea pielii.

 

Biolight Brightening Skin Correct Serum – propunerea Repechage pentru un ten impecabil.

My title page contents