6 lucruri pe care ar trebui sa le faci in fiecare zi

6 lucruri

Micile lucruri pe care le facem zi de zi pentru noi, sunt cele care ne ajuta sa ne pastram o stare interioara buna si sa ne gasim resursele, pentru a oferi celor in jurul nostru ce au nevoie. Te-ai gandit ce faci pentru tine in fiecare zi? Sau noaptea te prinde atat de obosita si epuizata, incat simti ca nu mai ai putere nici sa te dai cu crema?  Uite 6 lucruri pe care ar trebui sa le faci in fiecare zi.

 

Creeaza-ti o noua rutina! Inspira-te din recomandarile goodhousekeeping.com.

Fa-ti patul.

Un pat aranjat nu arata doar bine, ci este si un punct de plecare pentru o viata frumoasa. Este o mica realizare inca la de prima ora a diminetii. Un studiu a aratat faptul ca 71% din persoanele care isi fac patul, s-au declarat mai fericite decat cele care nu faceau acest gest.

Hidrateaza-ti pielea.

Este cea mai la indemana modalitate de a mentine tineretea pielii. Persoanele care folosesc crema, dezvolta de doua ori mai putine riduri decat cele care nu o fac.  Foloseste-o atat dimineata, cat si seara.

Fa un compliment.

Iti place cum s-a imbracat colega ta? Spune-i acest lucru si amandoua veti avea o zi mai frumoasa. Gesturile altruiste ne dau o stare interioara buna. Nu face complimente gratuite, deoarece acest principiu functioneaza numai cand vorbele noastre sunt sincere.

Ia-ti pauza de pranz.

Aceasta exista in programul oricarui angajat, insa important este sa profiti cu adevarat de ea si sa nu mananci pe tastatura. Un studiu a indicat faptul ca, cei care se bucura de o pauza relaxata in compania colegilor, sunt mai putin tensionati si gandesc mai liber. Detaseaza-te de lista cu lucruri de facut, si ofera-ti o ora care sa te reincarce cu resurse pentru a doua parte a zilei.

Stabileste un loc in casa unde utilizarea telefonului este interzisa.

De exemplu, poti interzice folosirea telefonului in bucatarie in timp ce se gateste si se mananca. Creeaza oportunitati pentru ca membrii familiei sa se conecteze unii cu ceilalti.

Fa miscare.

Chiar daca nu poti alerga in fiecare dimineata sau nu ai timp sa te duci la sala, creeaza-ti oportunitati de a merge pe jos. Pana la urma, mersul pe jos este cea mai fireasca forma de miscare.

 

 

 

My title page contents