detox

 Vrei un boost de energie? Lupti impotriva kilogramelor in plus? Vrei sa ai parte de rasfat si tratamente anti-rid? Atunci, la detox cu tine! Poti alege o vacanta de 7 zile intr-unul dintre celebrele centre de detoxifiere din Europa. Madalina Isar ne indruma.

 

Turcia

Cand spui Turcia, iti vin in minte resorturile de lux si programele all inclusiv cu multa mancare. Insa aceasta destinatie, are si o latura mai putin cunoscuta de turisti – turismul de sanatate. Cele mai multe clinici care ofera programe de detoxifiere in regim de sejur se gasesc in Bodrum si Istanbul. Programul detox promovat in aceste orase se bazeaza pe sucuri de legume si fructe consumate timp de 7 zile. Lor li se adauga  exercitii de yoga si pilates printre mandarini si portocali. Tratamentele detox cu shake-uri vin la pachet si cu alte servicii terapeutice. Uite cateva exemple: bai turcesti, masaje, haloterapie (terapia cu sare), sesiuni de hidrocolonoterapie sau analize de sange.

Cat te costa?

 Pentru un program detox de 7 zile intr-o clinica din Bodrum sau Istanbul, tarifele pornesc de la 1500 de euro/persoana. Sunt incluse cazarea, transportul cu avionul si tipurile de tratamente alese. *Pachete la cerere, detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75 07.

turcia-bodum

Italia

In clinicile italiene, programele de detoxifiere sunt structurate pe mai multe categorii. Exista programe care te ajute la eliminarea toxinelor acumulate de-a lungul timpului, a kilogramelor in plus, dar si programe pentru echilibrarea starii generale de sanatate.

Cel mai cautat tratament? Cel cu anghinare! Este bogat in polifenoli care previn radicalii liberi. Apoi lupta contra imbatranirii premature a tenului si a pielii si ajuta la eliminarea toxinelor ficatului. Pentru ca Italia este cel mai mare producator de anghinare, cele mai multe centre detox au adoptat aceasta dieta, combinand-o cu diverse exercitii fizice precum plimbarile in paduri de conifere sau la malul marii.

Cat te costa: Pentru un program de tip city break de 4 zile intr-o clinica din Italia, tarifele pronesc de la 550 de euro/persoana si includ cazarea, transportul cu avionul si tratamentele detox. *Pachete la cerere, detalii pe www.besttourism.ro, call center 031.226.33.25.

italia

 Romania

In Bucuresti, se afla singurul centru din Romania specializat pe detox si medicina biologica. El pune la dispozitia turistilor cele mai sofisticate echipamente si cele mai noi tehnologii pentru lupta impotiva kilogamelor in plus si a eliminarii toxinelor. In cadrul centrului, poti opta pentru mai multe tipuri de tratamente printre care cea mai noua si inovativa metoda de eliminare a toxinelor si de hidratare a organismului – colonohidroterapie. Tot aici, exista si un program complet de detoxifiere. Cum arata el? Ei bine, include 7 zile de nutritie raw-vegan, 7 zile de hrana lichida (sucuri sau smoothie-uri), dar si sedinte de eliminare a toxinelor si metalelor prin electroliza.

Cat te costa?

Tarifele pentru 7 zile de tratament detox pornesc de la 400 de euro in functie de programele pentru care optezi. *Pachete la cerere, detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75 07.

china

China

Pentru ca turismul detox a inceput sa ia tot mai mult amploare in ultimii ani, turistii opteaza pentru tratamentele naturale combinate cu tehnologii de ultim moment. Cele mai dezvoltate centre de tratament se gasesc in Shanghai. Cea mai cautata este cura cu ceai verde. Ea este completata de tratamente tipice medicinii chinezesti, dar si de terapii de ultima generatie care echilibreaza nivelul celular si declanseaza procesul natural de detoxifiere.

Cat te costa?

Pentru 12 zile de tratament intr-o clinica detox din Shanghai tarifele pornesc de la 1700 de euro/persoana, si includ cazarea, transport cu avion si tratamentele de detoxifiere. *Pachete la cerere, detalii pe www.besttourism.ro, call center 031.226.33.25.

romania

 

My title page contents