Ai 30 de ani!? Si ce daca?

Gata, ai intrat in randul lumii. Ai atins o noua etapa. Ai implinit 30 de ani. Si ce daca? Super! Esti intr-o noua era. Intr-o noua etapa din viata ta. Mai frumoasa, mai plina si mai rotunda. Cel mai frumos cadou pe care poti sa ti-l oferi este iubirea de sine. Mai multa grija. Mai multa atentie. Ma multa dedicare. Si, fa la fel si cu corpul tau. Cu parul tau.

 

Cauta-ti un stilist bun si urmeaza-I sfaturile. Merita din plin! Crede-ne pe cuvant. Arabella Zadic, stilist Wella Professionals ne explica ca, “uneori, dupa 30 de ani, pot aparea probleme multiple: o cadere masiva a parului dupa o sarcina sau din cauza unui grad crescut de stres, probleme hormonale, si in cel mai rau caz o alopecie androgenetica ( 1% din femei sufera de aceasta tulburare interna cauzata de DHT – dihidrotestosteron).”

Nu vrem sa te speriem sau iti dam batai de cap, insa e important sa retii ca structura firului de par se modifica din cauza diferitelor procese chimice, mecanice si termice la care acesta este supus. De aceea, e bine sa tii cont de sfatul stilistului cand iti alegi produsele de ingrijire pentru par. “Recomandarea mea: gama Age Care de la Wella Professionals. Produsele sunt special create ca sa lupte pentru pastrarea unui par mai tanar, mai puternic, mai suplu.”, puncteaza Arabella.

“Produsele de ingrijire bine alese stimuleaza circulatia sangvina la nivelul capilarelor si hranesc foliculul firului de par, astfel incat acestea sa creasca fire sanatoase si rezistente, bine ancorate. Orice tratament se urmeaza, trebuie sa respectam o durata de cel putin o luna de zile, pentru eficienta maxima.”, ne recomanda stilista.

Bucura-te de tine si de varsta ta!

 

 

 

My title page contents