“Don’t  die with your music still in you” spune Wayne Dyer, unul dintre cei mai faini autori motivationali din lume. Pastreaza-ti bucuria si sclipirea din ochi.

 

 

Unul dintre cele mai frumoase filme pe care le-am vazut in ultima vreme este The Shift.  (https://www.youtube.com/results?search_query=THE+SHIFT). Atunci l-am descoperit pe Wayne Dyer. Un american atipic, zic eu…care este unul dintre cei mai mari speakeri motivationali ai lumii.

Imi placea la Dyer ( pentru ca a murit intre timp) elanul si pofta de viata pe care o degaja. Imi placea ca si-a pastrat lumina in priviri. Si ca ne invata cum „SA NU MORI CU MUZICA IN TINE” (Don’t  die with your music still in you”).

Am vazut de multe ori filmul The Shift, pentru ca, de fiecare data cand il vezi iti da o alta stare. Si pleci cu o alta stare. Gaseti mesaje pentru copiii tai, despre cum sa le oferi libertatea de a fi ei insisi. Si despre A NU INTERFERA. E uimitor sa vezi cat de multe lucruri si cat de multi oameni pot fi altele, daca le lasi pur si simplu. Daca nu intervii. Daca nu te amesteci. Daca le lasi pur si simplu sa fie.

Aici, auzi despre importanta lui A FI inainte de A AVEA. Aici, afli cum sa faci schimbarea. Cum sa alegi “The shift”. Mesajul e simplu: daca iti corectezi mintea, atunci restul vietii tale se va aseza dupa cum iti e mai bine.

Fii recunoscator pentru fiecare dimineata, pentru fiecare zambet, pentru fiecare floare si pentru fiecare om pe care il ai in jur. Fara sa ceri nimic in schimb, pentru ca nu-i asa: Soarele rasare in fiecare zi si nu ii spune pamantului ca ii e dator”

THE  SUN  NEVER  SAYS
Even
After
All this time
The sun never says to the earth,
„You owe
Me.”
Look
What happens
With a love like that,
It lights the
Whole
Sky.

Hafiz

 

My title page contents