Alege un city break pentru elanul de primavara

Alege un city break pentru elanul de primavara

„Alege un city break ca sa iti creasca elanul de primavara”, ne sfatuieste Madalina Isar. Urmeaza-ti pasiunile! Indiferent ca e vorba de istorie, gastronomie sau pur si simplu o gura de aer proaspat. Un city break este intotdeauna o alegere inspirata daca vrei sa explorezi lumea in lung si in lat.

 

Plimba-te! De la Cetatea Eterna –  la romantica Lisabona. De la medievalul Rothenburg pana la pitorescul Bari. Iata cateva destinatii pe care le poti descoperi intr-o escapada de cateva zile.

Lisabona

La o distanta de 3 ore si jumatate cu avionul de Bucuresti se afla unul dintre cele mai boeme orase ale lumii: Lisabona. Capitala Portugaliei este un muzeu in aer liber unde atmosfera medievala se impleteste cu modernitatea. Strazile in panta ale orasului sunt ticsite de palate romantice, de cafenele, magazine si gradini exotice. Descopera orasul la o plimbare cu tramvaiul galben de epoca care opreste in fata celor mai importante obiective turistice. Sau cu funicularul pana in dealul unde este cocotat magnificul castel San Jorge.

 

Alege un city break pentru elanul de primavara

Alege un city break pentru elanul de primavara

 

Cat te costa un city break in Lisabona?

De la 335 euro/persoana, 3 nopti de cazare cu mic dejun la hotel de 3*, transport avion, asistenta turistica. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07.

 

Bari

La prima vedere, istoricul oras italian Bari aduce putin din atmosfera medievala a Florentei si din farmecul pitoresc al orasului Sorrento. Aici, turismul nu s-a dezvoltat atat de mult ca in alte locuri europene, dar cu toate astea Bari este vizitat de un numar tot mai mare de turisti. Plimba-te in Bari Vecchia – centrul istoric cu strazi labirintice si case care par adevarate ziduri fortificate. Bucura-te de atmosfera orasului cu o istorie de peste 2200 de ani.

 

Bari

Bari

 

Cat te costa un city break in Bari?

De la 299 euro/persoana, 3 nopti de cazare cu mic dejun la hotel de 3*, transport avion, asistenta turistica. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07.

 

Istanbul

Singura asezare care se intinde pe doua continente: Asia si Europa, Istanbul este un oras furnicar. vizitezi Dupa ce vizitezi cele mai importante atractii precum Moscheea Albastra, Marele Bazar, Palat Topkapi sau Biserica Sfanta Sofia, porneste intr-o croaziera pe Bosfor sau la o plimbare cu tramvaiul rosu in centrul istoric al orasului.

 

Istanbul

Istanbul

 

Cat te costa un city break in Istanbul?

De la 145 euro/persoana, 4 nopti de cazare cu mic dejun la hotel de 3*, transport autocar, ghid. Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

 

Pisa

Nu ai cum sa vii in Pisa fara sa vezi Turnul Inclinat – simbolul orasului si una dintre cele mai fotografiate atractii din Italia. Chiar daca orasul este cunoscut mai ales pentru aceasta constructie, in Campul Miracolelor vei gasi zeci de edificii gotice si renascentiste parte din patrimoniul UNESCO. Plimba-te la apus pe malurile Raului Arno si asculta povestea ciudata a turnului care se dorea drept.

 

Pisa

Pisa

 

Cat te costa un city break in Pisa?

De la  218 euro/persoana, 3 nopti de cazare cu mic dejun la hotel de 3*, transport avion, asistenta turistica. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07.

 

Viena

Orasul muzicii, Viena este o poveste clasica care nu se demodeaza niciodata! Bulevardele imense sunt pline de magazine si de localuri de noapte, iar centrul istoric cu strazi pietruite este ticsit de palate somptuoase. Descopera orasul la o plimbare cu trasura de epoca și participa la un concert de opera.

 

Viena

Viena

 

Cat te costa un city break in Viena?

De la 350 euro/persoana, 4 nopti de cazare cu mic dejun la hotel de 3*, transport avion, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, telefon 0735.314.742.

 

Roma

Se spune ca toate drumurile duc la Roma – eterna cetate care nu doarme niciodata chiar daca respira istorie la tot pasul. Viziteaza Colosseum-ul, simbolul orasului si cel mai mare amfiteatru ridicat de Imperiul Roman. Fotografiaza somptuoasa Fontana di Trevi si urca cele 137 de trepte spaniole (Piazza di Spania) pana la biserica Trinita dei Monti de unde vei avea parte de o priveliste incantatoare asupra pietei.

 

Roma

Roma

 

Cat te costa un city break in Roma?

De la 499 euro/persoana, 6 nopti de cazare cu mic dejun+alte mese, transport avion, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, telefon 0735.314.742.

 

Rothenburg

Pozitionat de Drumul Romantic intre Frankfurt si Munchen, Rothenburg este unul dintre cele mai frumoase orase germane care si-a pastrat atmosfera medievala si arhitectura intacta. Orasul imperial este un magnet pentru turistii din toata lumea care vin aici in special in perioada sarbatorilor de iarna pentru a participa la cel mai mare targ de Craciun din Germania. Cu toate astea, orasul nu duce lipsa de vizitatori nici in perioada primaverii, atrasi de farmecul medieval si de casele cu fatade pastelate din centrul istoric.

 

Rothenburg

Rothenburg

 

Cat te costa un city break in Rothenburg?

De la 157 euro/persoana, 3 nopti de cazare cu mic dejun la hotel de 3*, transport individual. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07.

My title page contents