Care sunt mecanismele interioare ale slabitului ?

De ce kilogramele pot fi pierdute doar prin castigarea unor grame de fericire? Curtea Veche Publishing pregateste o noua carte semnata de Valentin Vasile, cunoscutul specialist in nutritie sportiva si fitness, fondator al programului Revvolution.

 

Confesiunea unui nutritionist. Mecanismele interioare ale slabitului” este o carte-marturie despre importanta echilibrului in alimentatie si a cunoasterii de sine. In perioada 20-27 februarie, cartea va fi disponibila pentru precomanda cu autograful autorului exclusiv pe www.curteaveche.ro

Exista mecanisme interioare ale slabitului?

Valentin Vasile pledeaza pentru o schimbare a stilului de viata, a modului in care oamenii se raporteaza la mancare si nu pentru un regim pe care sa il abandoneze odata ce au atins numarul de kilograme dorit. Printre cei care au apelat de-a lungul timpului la expertiza lui Valentin Vasile se numara Virgil Iantu, Adi Despot, Feli Donose, Zoli Toth sau Marius Manole. De altfel, ultima saptamana a insemnat o serie de #confesiuni pe Facebook ale acestora legate de slabiciunile alimentare pe care doar Valentin Vasile ii poate ajuta sa le tina sub control.

Care sunt mecanismele interioare ale slabitului ?

Cu rezultate spectaculoase in practica si numeroase specializari in nutritie sportiva si nutritie pentru pierderea greutatii, intre care o diploma a Academiei Americane I.S.S.A. (International Sports Sciences Academy), Valentin Vasile dezvaluie in “Confesiunea unui nutritionist“ aspectele complexe implicate de procesul pierderii in greutate. Cartea, in curs de aparitie la Curtea Veche Publishing, aduce in fata cititorilor, sub forma unei marturii, temerile si slabiciunile autorului, in vederea evidentierii importantei legaturii dintre efortul fizic sustinut de catre o persoana si starea psihica de care aceasta se bucura in acel moment.

<<Daca in primul volum pe care l-am semnat, „Stil de viata, nu dieta!”, am incercat sa impartasesc cu voi toate mecanismele hranirii sanatoase pe care le-am aflat in ultimii 20 de ani, acum vreau sa va vorbesc despre mecanismele interioare care ne impiedica sa slabim si sa ducem o viata sanatoasa.>> (Valentin Vasile)

 

My title page contents