Cartofi umpluti cu broccoli si pui

Se prepara rapid si sunt foarte gustosi – incerci si tu cartofii umpluti cu broccoli si pui?

Ingrediente:

  • 6 cartofi mari
  • ulei de masline
  • 50 g unt premium
  • ½ cana iaurt
  • piper macinat
  • 1 cana broccoli (fiert)
  • 1 cana pui fiert
  • 5 felii bacon tocat
  • cascaval ras

 

Mod de preparare:

Incalzeste cuptorul si intre timp spala cartofii, unge-i cu putin ulei de masline si presara un varf de sare pe suprafata acestora.Baga-i la cuptor pentru 45 min., pana devin fragezi. Dupa ce ii scoati de la cuptor, taie-i pe lung, astfel incat sa poti scoate miezul cartofului, pe care il pui intr-un vas adanc. In acest vas adaugi untul, cascavalul ras  si iaurtul si amesteci energic, pana obtii o compozitie omogena si adaugi sare si piper, dupa gust. Asaza apoi amestecul inapoi in cojile de cartofi, peste care adaugi broccoli si pui, apasand daca este necesar. Presara cateva feliute de bacon deasupra si apoi poti introduce cartofii umpluti in cuptor, pentru inca 10 min.

Pofta buna!

Reteta propusa de Koliba, foto PR

 

 

My title page contents