Daca ai copil, sigur ai auzit de Baby Spa. Continuarea povestii de succes lansate acum 7 ani poarta numele de Aviatiei Wellness Center sau pe scurt Baby Spa 2. Noul centru a reluat si extins conceputul de educatie acvatica, iar locatia din str. Soldat Pripu Gheorghe nr. 22A are o multime de surprize placute.

 

Pe noi ne-a impresionat salina de ultima generatie, cu sare de Himalaya si zona spa, care aduce in premiera in Romania conceptul de sabiamed, mai exact plaja artificiala. Bronzarea sanatoasa se realizeaza prin expunerea la un sistem care genereaza intreg spectrul razelor ultraviolete al soarelui, totul intr-un spatiu generos, care iti creeaza impresia ca te afli pe plaja.

Pentru cei mai sportivi dintre noi, Aviatiei Welness Center ofera sala de fitness este dotata cu echipamente Cypex, brand utilizat si de sportivii de performanta. Cybex Gym reuneste o echipa de profesionisti in domeniu, gata sa-ti propuna variante de miscare perfect adaptate nevoilor tale.

Cei mici sunt insa cu adevarat rasfatati in noul centru. Ei au la dispozitie un spatiu de joaca de 600 mp! Smart Kids Arena ofera zone de distractie pe grupe de varsta, spatiul fiind prevazut si cu o zona de bar restaurant de 100mp, dedicata parintilor.

My title page contents