Cei trei baieti creativi

Maria se mandreste azi cu cei trei baieti creativi pe care ii are in casa. Mari si mici. Si ne povesteste cat de fain e sa iti faci singur decoratiunile de Craciun.

 

Baietii mei, cei trei, sunt foarte crafty. N-ai zice daca ii privesti, dar ce ti-e si cu prejudecatile astea! Pana la urma ii pot intelege foarte bine, pentru ca si pe mine ma relaxeaza foarte tare lucrul cu mainile.

Stiti ce au facut saptamanile astea?

Va zic eu! Coronita dintr-un biet umeras metalic de curatatorie si globuri in 2 culori. Steluta de sfoara atarnata frumos pe usa, fulgi de silicon (pe care i-am facut cadou unor fete frumoase) siii… cireasa de pe tort 4 globuri de zapada.

Ei singurei! Cu glicerina de la ma-na.ro sau de la mama-lor.ro

Coronita cu globuri

  • La coronita am lucrat si eu cu spor. Nu sunt multumita de legatura, dar las ca gasesc eu o funda mai subtire zilele astea si o inlocuiesc!
  • La stea au lucrat ei 3 cu ciocan si cuiere in lemn de fag-frumos si aracet. Ditamai Operatiunea Sfoara!

 

Globuri

Globuri

 

  • Pentru fulgii de silicon, mi-au furat din hartia de copt, dar acum o placinta in minus nu se tine!
  • Iar pentru globurile de zapada, mi-au cerut glicerina din magazin. Uite asa, si-au facut braduti din niste piese miiici de Lego si au mesterit de zor cu pistolul tatalui. Un adult a fost de fiecare data prezent, sa ne intelegem!
Stea

Stea

Bucurie

Eu-s bucuroasa de rezultat si SI mai bucuroasa de timpul special petrecut cu dragul lor tatic, care munceste o caruta, dar le da cel putin o ora (aproape) zilnic sa se incarce toti 3!

 

P.S. S-au inspirat pentru toate mestesugurile de pe: brightside.me

 

My title page contents