Cele mai bune plaje de familie din Europa

Pentru turistii dornici de relaxare pe nisipul fin, plajele europene sunt ideale pentru vacantele in familie, mai ales daca esti in cautarea locurilor cu un farmec aparte si iz exotic. Iata care sunt cele mai vestite fasii de nisip pe care le poti vedea in aceasta vara. Ne ajuta cu detalii Madalina Isar.

 

Elafonissi, plaja roz a Cretei

Nu departe de Chania se afla cea mai vestita fasie de nisip din Grecia: Elafonissi. Zona este renumita pentru nisipul fin intr-un roz aprins precum pasarile flamingo, flancata de stanci rosiatice sau gri, si sarutata de apele turcoaz ale unei lagune fascinante. Plaja este aproape salbatica, lata si lunga, iar intrarea lina in mare este perfecta daca mergi in vacanta alaturi de cei mai mici membri ai familiei.

????????????????????????????????????

Navagio, celebra plaja greceasca

Mai este cineva care sa nu fi fost pe plaja din golful contrabandistilor intr-un sejur pe insula Zakynthos? Simbolul insulei si cea mai fotografiata atractie naturala a Greciei, Navagio este o plaja lunga strajuita de stanci argintii, cu prundis alb care se intinde de-a lungul unui golf cu ape turcoaz. Aici se afla o fosta nava care a eșuat acum câțiva zeci de ani, fiind chiar cea mai fotografiata epava din Europa.

Navagio, Zakynthos.

Lloret de Mar, plaja lunga de circa 1600 de metri, Costa Brava

Usor salbatica si cu nisip fin alb, plaja statiunii Lloret de Mar este premiata cu Steagul Albastru pentru curatenie si facilitatile oferite, si luata cu asalt in fiecare an in special de turistii italieni, germani si francezi. Atmosfera degajata, numeroasele posibilitati de petrecere a timpului liber, si atractiile istorice sunt cateva dintre elementele pentru care aceasta plaja a devenit faimoasa in Europa.

????????????????????????????????????

Algarve, paradisul portughez

Votata cea mai buna destinatie pentru plaja din Europa la World Travel Awards, Algarve se lauda cu o plaja aurie lunga, flancata de stanci uriase in galben-ocru, cu forme fantastice sculptate de vant si de apa sarata a marii, de-a lungul a mii de ani. Combinatia de verde si albastru a oceanului, incredibilele formatiuni stancoase si grotele sunt doar cateva dintre bijuteriile locului.

586970965

Zlatni Rat, plaja insulitei Brac

Una dintre cele mai spectaculoase plaje din Croatia este fara indoiala Zlatni Rat, cu o forma asemanatoare unui triunghi isoscel, nisip fin auriu, scaldata de cele mai cristaline ape ale Marii Adriatice. Zona este imprejmuita de paduri dese de pini parfumati, si terase unde poti sa gusti din preparatele traditionale.

Zlatni Rat, Croatia

 

 

Sejur Creta

Maistrali Appartments- de la 199 euro/persoana, 7 nopti de cazare fara masa, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

Sejur Zakynthos

Hotel Majestic 4*- de la 299 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

Sejur Costa Brava

Hotel Golden Sand 3*- de la  210 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu demipensiune, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

Sejur Algarve

Hotel Atismar 3*- de la 669 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021 794 75 07.

Sejur Croatia

Hotel Biokovka 3*- de la 460 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu demipensiune, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031.226.33.25.

 

 

My title page contents