System Professional largeste gama produselor pe baza de uleiuri pretioase. SP LuxeOil Conditioning Cream este noul-venit in aceasta linie. Acesta este un tratament rapid de netezire ideal pentru toate tipurile de par. Actioneaza in numai 30 de secunde. Protejeaza impotriva influentelor negative din mediu datorită formulei speciale cu uleiuri luxuriante. Contine ulei de argan, de migdale si de jojoba.

Uleiul de argan este o resursa valoroasa, fiind renumit pentru rolul lui nutritiv si pentru beneficiile cosmetice si medicinale pe care ni le ofera. Este numit “aur lichid” de catre expertii in frumusete datorita efectelor pozitive pe care acesta le are in frumusetea si sanatatea parului.

spUleiul de Migdale este un ulei fin, hranitor, cu proprietati regenerante si calmante. Este integrat in formula pentru puterea cu care hidrateaza si ingrijeste parul fara sa-l incarce. In plus, stimuleaza cresterea rezistenta a parului si ii ofera stralucire.

Uleiul de Jojoba este extras din seminţele plantei de jojoba. Este un ulei care are o mare afinitate cu parul, se absoarbe rapid si poate transforma un par uscat, incurcat si fragil intr-unul hidratat si regenerat.

Pret: 94 lei

My title page contents