Combinatia de fantasy, aventura, magie, animale si actiune fac din NEIMBLANZITII, prima carte din SPRITE-ANIMALE o serie de carti indragita in egala masura de fete si baieti.

In tinutul Erdas, patru copii sunt pe cale sa descopere daca au vreun spirit-animal, o legatura rara intre om si fiara, care le da amandurora puteri inimaginabile.

Separati de distante mari, Conor, Abeke, Meilin si Rollan vad fiecare o strafulgerare… apoi apar animalele.

Un lup, un leopard, un urs panda, un soim. Fiecare copil a invocat un animal legendar. Acum soarta le este pecetluita.

Cei patru eroi si animalele lor trebuie sa se uneasca si sa porneasca intr-o misiune primejdioasa. O forta intunecata din trecut se trezeste si numai ei au puterea de a o opri.

Soarta intregului Erdas se afla in mainile acestor patru straini curajosi… si in mainile tale.

ESTI SI TU UN NEIMBLANZIT?

AI UN SPIRIT-ANIMAL?

CITESTE CARTEA

Fa cunostinta cu cei patru eroi si alatura-te misiunii lor de a salva tinutul Erdas.

 

Trailerul cartii:

https://www.youtube.com/watch?v=3sLcH6vwi2c

Autorul vorbeste despre prima carte:

https://www.youtube.com/watch?v=ePiUafpO40k

 

DESPRE AUTOR:

Brandon Mull a ocupat locul 1 pe lista New York Times a celor mai bine vanduti autori datorita seriilor Fabelhaven, Beyonders si Five Kingdoms.

A deschis seria Spirite-Animale cu Cartea Intai: Neimblanzitii si semneaza o povestire in editia speciala Spirite-Animale, Tales of the Great Beasts. In copilarie a avut un caine, o pisica, un cal, niste pestisori aurii (castigati la un carnaval de scoala) si, pentru scurta vreme, o tarantula (gasita in cartier).

In prezent locuieste in Utah cu sotia, cei patru copii si cainele familiei. Crede ca spiritul sau animal ar fi un delfin.

 

 

My title page contents