Zmeura, caramel, lamaie, vanilie, cafea…mi-a lasat gura apa, ce mai! Si daca mai adaugi si un pic de frisca, poti sa mori. Dar nu despre asta este voba acum, ci doar de un mega rasfat culinar!

 

Vara a poposit si la Paul. Mai sa fie! E de bine! Pentru ca minunatele brutarii Paul isi extind gama de deserturi cu patru retete noi de eclere adaptate sezonului cald. De parca mai era nevoie! Ca noi dadeam oricum iama in dulciurile lor.

Ei bine, la Paul au poposit eclere cu caramel sarat, capsuni si frisca, zmeura si frisca, dar si cu lamaie. Asa pentru un plus de savoare gamei existente: cea cu ciocolata, vanilie si cafea. Noile retete au fost pregatite de maestrii patiseri de la Paul pentru clientii in cautare de gusturi sofisticate, dar in acelasi timp usoare si delicioase, pentru pauzele de rasfat sau evenimentele speciale.

Gama completa de eclere va fi disponibila in toate brutariile Paul pana pe 24 iulie 2016. Clientii vor beneficia si de o oferta speciala: la doua eclere cumparate vor primi unul din partea casei.

Articole asemanatoare:

My title page contents