un par rebel

Tu din ce categorie faci parte? Sau mai exact, parul tau cum e? Drept sau ondulat? In general, forma de baza a parului este determinata genetic. Firul de par rebel are un profil neregulat. El nu este nici rotund, nici oval. Forma structurii firului de par este neuniforma de-a lungul lungimii. Firele individuale cresc in directii diferite si nu sunt drepte. Hm, iti suna cunoscut? Cum stapanesti un par rebel?

 

Ei bine, datorita texturii sale, parul rebel rezista bine la indoire si la aranjarea coafurii. Cand parul rebel este pieptanat, firele nu se aseaza ordonat unul langa celalalt, iar peria se incurca in par. Acest tip de par este dificial de descurcat si reprezinta o adevarata provocare. Daca iti suna cunoscut, bine ai venit in club!

Stii care  sunt caracteristicile parului rebel? Ia aminte: parul gros, rebel, se caracterizeaza printr-un styling nedefinit, cu fire care cresc vizibil in diferite directii. Firul de par este foarte puternic, gros si aspru. Este uscat si lipsit de netezimea necesara stylingului.

Cum poti controla parul rebel?

Simplu. Cu ajutorul cheratinei care este inclusa in formula sampoanelor si tratamentelor. De aici si ingrijirea delicata si matasoasa. Linia Smoothen de la System Professional contine Active Cashmere Complex. Ei i se adauga uleiul de avocado, zeina si extract de casmir. Totul pentru ca parul sa devina moale si flexibil.

My title page contents