SOS Satele Copiilor Romania lanseaza campania „Daruieste afectiune”, prin metoda sms recurent. Fiecare persoana interesata poate veni in sprijinul copiilor aflati in programele organizatiei, donand lunar 2 euro prin trimiterea unui mesaj cu textul MAMA la numarul 8844.

Fondurile stranse in urma campaniei „Daruieste afectiune” sunt destinate acoperirii cheltuielilor de intretinere, educatie si consiliere a copiilor si tinerilor aflati in sistemul de ingrijire alternativ, din cele trei programe ale organizatiei din Bucuresti, Cisnadie, judetul Sibiu si Hemeius, judetul Bacau. In cadrul SOS Satele Copiilor Romania, copiii gasesc dragostea si protectia de care au fost privati si de care au nevoie pentru a se dezvolta armonios, fiind integrati in societate si implicati in activitati educationale si de dezvoltare personala.

Campania „Daruieste afectiune” se deruleaza cu sprijinul Orange Romania si Vodafone Romania, iar suma de 2 euro este debitata lunar din contul de abonament sau de pe cartela, pana cand sustinatorul campaniei decide sa renunte la donatie prin trimiterea unui alt sms cu textul MAMA STOP, la numarul 8844.

My title page contents