De ce ne dorim un par stralucitor?

stralucitor

Stralucirea este emblema parului sanatos. Iar acest lucru se intampla atunci cand suprafata acestuia este perfect neteda si reflecta lumina in cel mai bun mod cu putinta.

 

Pieptanarea incorecta, tratamentele chimice sau actiunea razelor solare deterioreaza starea naturala a cuticulei, tocmai de aceea exista o nevoie permanenta de reconstructie, pentru ca stralucirea sa fie maxima si cat mai naturala.

Exista doua modalitati de a netezi sau a uniformiza suprafata firului de par:

  • Printr-o metoda speciala de periere, care inevitabil are ca rezultat deteriorarea structurii firului care devine astfel mai fina;
  • Prin completarea diferentelor de structura cu ingrediente capabile sa se depuna pe suprafata firului si sa umple golurile.

Tehnologia SP Polishing Technology din compozitia produselor  de stralucire SP Styling are la baza un complex de polimeri de netezire, uleiuri si ingrediente de ingrijire cu consistente diferite. Acestea completeaza golurile din suprafata firului de par. Rezultatul fiind un par perfect neted, pe care lumina se poate reflecta mai bine, obtinand un luciu amplificat. Iata trei dintre ele:

SATIN POLISH este o crema pentru netezire ce ofera finisare eleganta cu luciu perlat. Ofera delicatete si fixare, definire si structura si are efect anti-frizz. Se foloseste pentru a accentua anumite suvite, pentru efecte creative de styling.

EXQUISITE GLOSS ofera stralucire sofisticata si un luciu de platina. Are efect anti-frizz si poate fi folosit atat pentru parul drept, cat si pentru cel ondulat sau rebel.

REFINED TEXTURE  ofera textura cu luciu intens, fixare si textura. Poate fi folosit pentru definirea parului de lungime medie sau lunga.

 

Suplime Reflection – 77 lei

Esquisite Gloss – 77 lei

Refined Texture – 77 lei

 

My title page contents