Fara toxine!

Draga mea, azi cate ore ai muncit? Sau mai bine zis, cat timp ti-ai alocat pentru tine si pentru sufletul tau? Te-ai gandit cumva ca si tu ai nevoie de tine? Ca e nevoie de un efort constient pentru ca TU sa fii bine? Pentru ca tu sa ai un corp sanatos si curat? Uite cum sa traiesti fara toxine!

 

Daca inca nu stii pe ce cale sa o apuci, atunci ia aminte la cateva sfaturi extreme de pretioase ale doctoritei Suzana Pretorian, medic balneolog la Danubius Health Spa Resort Sovata.

“Daca vrei sa elimini cat mai multe toxine si sa fii cat mai sanatoasa, atunci ai grija sa consumi cat mai multe

alimente vii. De preferinta, cat mai putin prelucrate termic. Alege pe cat se poate legume si fructe, salate, nuci si seminte. Totodata, daca nu te poti tine la distanta de proteinele animale, fii atenta sa alegi carne cat mai curata. Apoi, ai grija sa mananci de 2-3 ori pe zi, fara ciuguleli. Si bea APA. Multa. Minim 2,5 litri/ zi. Daca poti, opteaza pentru apa ionizata negativ sau apa plata cu pH in jur de 7,5 si densitate minerala cat mai scazuta. O sa observi efectele pozitive extrem de rapid.

Hidrateaza-te

De asemenea, poti sa iti mentii nivelul ridicat de hidratare cu ajutorul sucurilor de legume si a sucurilor de fructe.

Apoi, ai grija sa dormi suficient si mai ales sa te culci inainte de 12 noaptea.

Fa sport in fiecare zi: intre 10 si 30 de minute. Daca poti in natura, atunci e perfect. Fa stretching si tine aproape de meditatie.”, puncteaza medicul de la Danubius Sovata.

My title page contents