Filme pentru copii cu animale: 10 variante pe care trebuie să le vadă cei mici

filme pentru copii cu animale

Pentru serile de weekend petrecute acasă, în familie, noi îți recomandăm 10 filme pentru copii cu animale. Variantele clasice, animate, pe care ar trebui să le vadă fiecare familie nu trebuie să lipsească din viețile voastre!

Chiar dacă vremea de afară începe să se încălzească trptat, iar ziua se mărește și ne apropiem de primăvară, încă nu stai în parc cu cei mici până târziu, așa că aveți nevoie de o activitate relaxantă pentru acasă!

Filmele pentru copii sunt o modalitate bună să vă distrați, să vă relaxați și mai ales să îi sporiți creativitate și inteligența celui mic. Spre exemplu, noi îți recomandăm chiar și câteva jocuri pentru tine și familia ta, pe care să le jucați în timpul filmului pentru a-i stimula celui mic creativitatea și inteligența. Dacă ești în căutarea unor sugestii, să știi că acele filme pentru copii cu animale sunt potrivite pentru orice vârstă, așa că sunt cea mai bună variantă pentru toată familia, mai ales dacă aveți mai mulți copii, iar unii sunt mai mici și au frați mai mari!

Primul exemplu: Puneți pauza în timpul fimului pentru ca unul din membrii familiei să meargă la toaleta sau să mai pregătească încă o gustare. Pregătiți un fel de „pauză de publicitate” în care să discutați cu cel mic despre film. Întreabă-l ce i-a plăcut cel mai mult până acum, cum crede el că vor evolua lucrurile, care este personajul lui preferat și de ce, cum crede că se va schimba, care sunt personajeloe negative și pozitive și cum crede el că se va termina filmul. Astfel îi vei stimula creativitatea și imaginația și vei reuși să vezi la ce se gândește, cum gândește și care este logica lui de copil.

Cel de-al doilea exemplu: Roagă-l pe cel mic, la începutul fimului să fie atent la toate detaliile. La final, pune-i întrebări simple din film: Cum o chema pe pisica galbenă, unde trăia personajul principal, cine era eraoul din film, sau personajul negativ. În acest fel, vei putea testa capacitatea lui de reținere și cât de atent a fost pe parcursul filmului.

Ce filme pentru copii cu animale ar trebui să vedeți cu toată familia? 10 sugestii pe care ți le propunem noi:

Air Bud – 1997

Bethoveen – un câine puțin prea mare (1992)

Doamna și Vagabondul (1955)

În căutarea lui Nemo (2003)

101 Dalmațieni (1961)

Șoricelul Familiei (1999)

Garfiled (2004)

Bolt (2008)

Dr. Dolittle (1998)

Cartea Junglei (1967)

 

 

Articole asemanatoare:

My title page contents