Misiunea mamicilor de a ii face pe cei mici sa manance micul dejun poate fi adesea una anevoioasa. Campania „Bonne Maman: Mancam micul dejun si ne distram” face diminetile mamicilor mai usoare, iar pe cei mici sa manance cu zambetul pe buze. Bonne Maman indeamna mamicile sa ii implice si pe copii in prepararea micului dejun, urmand ca aceasta activitate sa se transforme intr-o joaca plina de creativitate.

 

Prin aceasta campanie, Bonne Maman ofera idei creative de mic dejun, o serie de cateva preparate simple, in care ingredientul principal este dulceata. Bonne Maman poate fi folosita pentru prepararea multor retete delicioase, la care cei mici nu vor putea rezista tentatiei. Printre retetele recomandate de Bonne Maman se numara clasica paine cu unt si dulceata, gogosile cu dulceata precum cele ale bunicii, croissant sau gofre cu dulceata, clatite cu dulceata, orez cu lapte si dulceata, iaurt cu musli si dulceata sau melcisori cu dulceata.

Cu Bonne Maman, micul dejun se transforma intr-o activitate creativa si distractiva

Prepararea acestor retete se poate transforma intr-o activitate distractiva, care sa implice toti membrii familiei: de la cei mai mici, pana la cei mai mari. Pentru diminetile in graba, cateva felii de paine prajita cu unt si dulceata Bonne Maman pot fi o varianta de mic dejun usor si rapid de preparat. In diminetile de weekend, traditionalele gogosi cu dulceata Bonne Maman, clatite sau melcisori cu dulceata pot fi o modalitate de a petrece timpul impreuna cu cei dragi, daca prepararea lor ii va implica pe toti membrii familiei.

Decor util

Dupa consumare, fiecare borcan de dulceata Bonne Maman poate deveni un obiect de decor, un recipient util pentru depozitare sau un instrument folositor la treburile casnice. Mai mult decat atat, orice borcan Bonne Maman gol poate fi o modalitate de a pune in valoare creativitate celor mici. Pentru asta, este nevoie doar de un borcan gol de Bonne Maman, instrumente de pictat, putina imaginatie si chef de joaca.

Dulceturile Bonne Maman au un continut de peste 50% fructe, la fel ca si dulceata facuta in casa

„Pentru fiecare dintre noi, micul dejun trebuie sa fie cea mai importanta masa a zilei. In cazul copiilor, micul dejun se poate transforma intr-o activitate distractiva care sa le puna in valoare creativitatea. Mai mult decat atat, dulceata Bonne Maman poate fi un element cheie pentru a ii convinge pe cei mici sa manance alimente precum unt, iaurt sau alimente pe care nu le consuma cu usurinta. Fiecare borcan de dulceata Bonne Maman are un continut de peste 50% fructe, nu contine coloranti si nici arome artificiale. Cu alte cuvinte, Bonne Maman concureaza cu succes cu dulceturile facute in casa, deoarece are exact aceeasi compozitie.” a declarat Liliana Bock, Brand Manager Maresi Foodbroker.

Gemuri de toate felurile

In Romania, dulceata Bonne Maman este disponibila in variante clasice precum caise, capsune, visine sau zmeura, dar si in amestecuri de fructe sau in variante mai exotice, cum este marmelada de portocale.

My title page contents