Microfibra transwet – a doua ta piele

Probabil spui cel puțin o dată (pe zi / pe saptămână / pe lună) ”nu am cum ce să mă îmbrac”, privindu-ți șifonierul și analizând atentă opțiunile pe care garderoba ți le oferă. Este firesc, ba mai mult, asta e o trăsătură de caracter pur feminină și nu există femeie care să nu fi avut această dilemă.

 

Partea amuzantă este că femeilor le plac opțiunile multiple. Iar un șifonier sărac în articole vestimentare nu o ajută să ia deciziile mai ușor, din contră. O împinge în brațele tentației de a face și mai mult shopping. Nu crezi?

Dar, cu siguranță ai și tu cel puțin 2-3 articole vestimentare preferate sau ”de rezervă”. Planul cu hainele ”de rezervă” apare de obicei după ce ai probat două-trei ținute pe care ai vrea să le încerci, nu te mulțumește niciuna și…te resemnezi la ceva ce știi că îți place și îți este confortabil, indiferent de ocazia pentru care te pregătești.

Microfibra transwet – a doua ta piele

Soluția cea mai bună pentru momentele în care vrei și să arăți bine, dar și să te simți bine ține de alegerile pe care le faci. Dacă alegi din prima calitatea și nu cantitatea, vei vedea că îți va lua mai puțin timp să hotărăști ce vrei să porți.

Și, uneori nu trebuie să te ghidezi doar după ținuta de zi, trebuie să pornești de la cel mai important aspect, lenjeria intimă. Dacă porți o lenjerie intimă cu care te simți confortabilă și care îți atenuează inteligent imperfecțiunile, salvezi mult. Hainele mulate, hainele semi-transparente și chiar hainele mai groase de sezon, se așează mult mai bine dacă porți o lenjerie de calitate. Nu degeaba numim lenjeria intimă o a doua piele. Ea trebuie să te completeze, nu să te streseze. În cazul lenjeriei Diamond By Adesgo cu proprietățile microfibrei transwet, aceasta devine indispensabilă chiar din prima zi. O poți asorta incredibil de bine la orice ținută și scapi de aspectele inestetice ale cusăturilor în relief.

Fara transpiratie

Unde mai pui că datorită proprietăților de transport al umidității, nu ai niciun fel de probleme cu transpirația sau mirosurile neplăcute. Iar aceste proprietăți imbatabile se păstrează timp îndelungat. Adică nu trebuie să îți fie teamă că minunatul material va ceda la spălat. Dimpotrivă. Pe măsură ce porți lenjeria din microfibră transwet și fără cusături semnată Diamond By Adesgo ai să descoperi cât de bine este să alegi calitatea și nu cantitatea.

Așa că nu mai pierde timpul în fața șifonierului, neștiind ce să alegi, pornește de la îngrijirea delicată a pielii tale și de la lenjeria perfectă. Și lucrurile se vor așeza…de la sine.

 

 

My title page contents