Nontouring Shift – noua tehnică de stil și colorare care te va cuceri în 2018

Nontouring Shift – noua tehnică de stil și colorare care te va cuceri în 2018

Ritmul rapid al schimbărilor din societate a lansat o adevărată provocare și pentru industria de beauty. Nontouring Shift, trendul în hairstyle propus de Wella Professionals pentru acest sezon, se alinează unei viziuni globale care spijină diversitatea și schimbarea.

 

Alina Călin și Florina Vătafu, hairstyliste în echipa Wella Professionals România, ne explică ce este Nontouring Shift, noua tehnică de colorare care ne va cuceri în acest an.

 

Colecția Nontouring Shift presupune utilizarea culorii asemeni unui filtru. Astfel, prin jocul de lumini și culoare se armonizează liniile perfecte ale tunsorii, transformând chiar și cele mai îndrăznețe stiluri într-un look purtabil, fără a-i compromite aerul edgy. Tunsorile statement se întorc în tendințe, dar cu o modificare.  Ca și în machiaj, tehnica de nontouring înseamnă că focusul cade pe highlighting- amplasări strategie de lumină și culoare.”

 

Culoarea și tunsoarea se combină perfect astfel încât se obține un stil fluid, fără distincții de separare între feminine și masculine.

“2018 este anul în care adevărata noastră identitate este scoasă la suprafață: ”tunsă”, ”colorată” și purtată ca un adevărat statement. Este anul în care vorbim fără să ne fie teamă despre cine suntem cu adevărat și despre cum îndrăznim să ne arătăm celorlalți. Expresia genului masculin sau feminin devine fluidă. Felul în care ne arătăm lumii devine un mesaj în sine. Tunsoarea, culoarea și stylingul se contopesc dincolo de masculin sau feminin, ” explică hairstylista Florina Vătafu.

Nontouring Shift – noua tehnică de stil și colorare care te va cuceri în 2018

Trendul în hairstyle propus de Wella Professionals are la bază tehnici de colorare care favorizează creearea unor expresii fluide de culoare.

“Colecția Nontouring Shift aduce în prim plan tehnici de colorare precise cu efecte clare asupra conturului feței și trăsăturilor prin amplasări strategice de lumină și culoare. Se folosesc „benzi”, „raze „sau „panglici” de lumină amplasate în zona frontală, creându-se astfel expresii fluide de culoare ce schimbă principiile frumuseții indiferent de gen, încurajând exprimarea personalității fără prejudecăți,” dezvăluie Alina Vătafu.

 

My title page contents