O culoare vibranta si in vacanta

Inca un pic si pleci in vacanta. Super! Si cat stai? O saptamana sau doua? Daca ai apucat sa iti faci bagajul, fii cu bagare de seama ce cosmetice de par iti iei ca sa iti protejezi coama.

 

Mai ales ca sa ai o culoare la fel de vibranta ca inainte de baile de soare. Iata cateva tipsuri de la Antoaneta Stoican, stilist Wella Professionals.

„In perioada verii, parul trebuie tratat diferit. E important sa punem accent pe produse de ingrijire si tratamente special create pentru aceasta perioada, produse cu  protectie UV. Recomandarea mea? Wella  Sun – o gama care sta de straja si culorii, dar si texturii firului de par”, ne explica specialista.

O culoare vibranta si in vacanta

In ceea ce priveste improspatarea si aplicarea culorii, stilista Wella Professionals ne sfatuieste urmatoarele: „vopsirea parului nu ar trebui sa fie un impediment atunci cand plecam in concediu, insa este IMPERIOS NECESAR sa protejam culoarea in timpul expunerii la soare. Si revin la Wella Sun. Totodata, daca mergem la piscina, tine aproape de o casca, deoarece apa cu clor matuieste culoare, o schimba, o degradeaza – si ma refer  mai ales la nuantele de blond rece”.

Vara e altfel

Ritualul de ingrijire pe timp de vara poate parea un pic mai complicat, insa conteaza doar sa alegi cu grija si cu intelepciune produsele cosmetice din trusa de vacanta. Pentru ca este inevitabil ca structura firului de par sa nu fie afectata de soare, vant, apa cu sare, clor, nisip. Asadar, daca vrei sa revii din vacanta cu un par de diva, atunci e obligatoriu ca, dupa expunerea la soare, sa iti regenerezi  echilibrul hidric din firul de par”, adauga Antoaneta.

 

 

My title page contents