Kids parking. Scoala de vara. Kids Party. After si before school. Sedinte de coaching si psihologie. Cursuri de parenting. Intr-un cuvant: NOUTATI DE VARA la Centrul Educational Copil CuMinte.

 

Suna bine, nu-i asa?

Tu ce planuri ai pentru vara copilului tau? In afara de vacanta alaturi de voi?

Sau mai bine zis, tu unde iti duci copilul la gradinita in aceasta toamna? Daca inca mai cauti, atunci poate arunci o privire si la Centrul Copil CuMinte. Motivul e mai mult decat simplu: ai la indemana o locatie faina, cu o curte plina de jocuri si verdeata. O locatie unde copiii tai se pot dezvolta in tihna. Pentru ca ei sa aiba un Azi mai senin.

La Copil Cuminte, copilul tau are alaturi psihologi si logopezi care sa il faca sa evolueze si sa se simta in largul lui. Centrul Educational este un mix destept de gradinita, program before si after school, precum si de ateliere si cabinete de psihologie, logopedie, psihiatrie, parenting si kids parking. Pentru ca al tau pusti sa fie senin si fericit.

Monica Fulea – unul dintre psihologii gradinitei – ne invata ca orice copil e bun si are nevoie de ghidare. „Copiii invata cel mai bine aptitudinile afective asa cum le invata si pe cele scolare sau sportive: pas cu pas. Cei mai multi dintre copiii mici trebuie invatati ca a vorbi despre sentimente este o modalitate prin care ceilalti le vor intelege nevoile si dorintele. Ei vor intelege ca a vorbi despre propriile sentimente nu este numai o cale directa de a obtine ce vor, dar ii sa ajuta sa se simta mai bine.”. Si vei putea afla mai multe de la specialistii gradinitei.

Centrul educational gazduieste 4 grupe de varsta: grupa baby 2-3 ani, grupa mica 3-4 ani, grupa mijlocie 4-5 ani si grupa mare 5-6 ani.

La “Centrul Educațional pentru copii isteți” vrem sa dezvoltam potentialul nativ al fiecarui copil prin intermediul activitatilor educative diversificate si utilizarea unor metode si materiale didactice moderne., spune psihologul Sorina Mocanu.

Ti-am trezit curiozitatea? Ne bucuram. Atunci da o fuga pe Intrarea Docherilor nr 3 sau da un click pe http://copilcuminte.ro.

 

My title page contents