Opreste timpul cu Advance Lifting Solution

Naturys lanseaza Advance Solutions Lifting Face –  o gama completa de produse profesionale, destinata ingrijirii tenului matur.

 

Din dorinta de a oferi pielii tot ce este mai bun, specialistii Naturys au combinat extractul din ovaz cu doua tipuri de alge marine. Rezultatul? Pielea este mai rezistenta, mai elastica si mai hidratata.

Cum actioneaza ovazul asupra pielii? Ei bine, extractul din aceasta cereala are un puternic efect de lifting. Cu o molecula extrem de elastica,  flexibila si cu greutate moleculara inalta,extractul de ovaz adera pe suprafata pielii, formand un efect continuu de lifting.  De asemenea, are o acțiune de protectie a pielii, impotriva agentilor chimici si fizici.

Opreste timpul cu Advance Lifting Solution

Combinatia dintre Meristotheca  Dakarensis si Jania Rubens  este  o solutie inovatoare pentru tratarea pielii de peste 40 de ani, lipsita de oxigenare. Bogate in minerale si aminoacizi, aceste alge marine intaresc stratul epidermei, inhiba hialuronidaza, cresc sinteza colagenului si activeaza sinteza de keratina.

Gama Advance Solution Lifting pentru fata detine certificarea COSMOS ORGANIC si este compusa din:  Demachiantul sub forma de gel emolient, Lotiune tonica, Ser concentrat pentru fata, Crema hidratanta 24 H pentru fata si Exfoliant facial.

Produsele contin ingrediente provenite din culturi 100% certificate BIO, nu contin coloranti, conservati sau organisme modificate genetic.

 

 

My title page contents