Orar lunar de frumusețe

Tu urmezi vreun orar de înfrumusețare? Ai de bifat anumite acțiuni obligatorii zi de zi, săptămână de săptămână, lună de lună? Și aici nu vorbim doar de ten, mâini sau păr. În general, însă acum o să ne focusăm pe păr. Pe coafură, formă, culoare.

 

Știi deja: un păr sanatos este un par îngrijit. Cum faci ca și al tău să se încadreze în această categorie?Urmează sfaturile stiliștilor Londa Professional pentru a avea un păr sănătos și frumos:

Orar lunar de frumusețe

  • Alege-ți un stilist care să te înțeleagă și care să tea jute să îți descoperi stilul.
  • Mergi regulat la salon. Motivele sunt mai multe: consultant și tratament personalizat. Tunderea regulată a vârfurilor. Și…extrem de important,la salon vei primi și recomandari speciale pentru produsele pe care le poți folosi acasă.
  • „Un păr de invidiat trebuie spălat de fiecare dată când este nevoie.”, spune Dudu Cumpăt, stilist Londa Professional.  “Așa că, dacă te confrunți cu un păr care se îngrașă zilnic, atunci fii atentă cu ce șampon îl speli. E musai să ai la îndemâna produsul potrivit. Recomnadarea profesioniștilor? Impressive Volume sau Purifying de la Londa Professional.

Tipsuri profi

  • Un scalp sensibil sau iritat are nevoie de finețe. Gama Sensitive Scalp nu conține parfum.
  • Masca nutritivă e imperios necesară. Măcar o dată pe săptămână.
  • Balsamul de păr trebuie aplicat la fiecare spălare pentru a avea un păr hrănit și hidratat.
  • O data pe lună, ai nevoie de un tratament de revitalizare. Serviciile INSTA-CARE de la Londa Professional oferă trei variante la care poți apela în salon: Glaze It (pentru împrospătarea culorii între vopsiri și strălucire), Vitalize It (pentru hidratarea părului și protejarea lui împotriva ruperii) și Rescue It (pentru tratarea părului deteriorat).
  • Un alt pas important in ingrijirea parului este uscarea corecta a parului. Iata care sunt sfaturile lui Radu Serban, membru in echipa Londa Professional Romania: “In primul rand, trebuie eliminata apa in exces cu un prosop. Apoi usuca-ti parul pe sectiuni: operatiunea e mai laborioasa, dar asa vei capata maximum de volum. Pentru protectie, foloseste produse de protectie termica cum ar fi Protect It de la Londa Professional. Cel mai important este sa folosesti uscatorul la o temperatura medie si sa il tii la o distanta de cel putin 10 cm.
  • Styling-ul contează! Nu te feri de el! Alege-l deștept. Știi ee ce este așa de importantă folosirea produselor de styling? În primul rând, pentru că sigilează cuticula, și astfel părul este mai strălucitor, în al doilea rand, ajută ca uscarea părului sa fie mai ușoară. Plus păstreaza coafura pentru mai mult timp.

 

My title page contents