Cine are pofta de un desert racoros si delicios intr-o zi calduroasa sa se inspire, ca si noi, din reteta propusa de Tefal: panna cotta cu sos de mure.

Ingrediente:

  • ½ cana de lapte de migdale
  • 300 ml de smantana
  • ½ lingurita de praf de vanilie
  • 1 lamaie
  • miere de albine
  • 1 cana de mure coapte
  • 1 lingurita jumatate de agar-agar
Mod de preparare

Sosul de mure se pregateste foarte usor, datorita filtrului special pentru sos coulis, incorporat in storcatorul Infiny Press. Sosului obtinut ii adaugam doua linguri de miere de albine si 2-3 linguri de zeama de lamaie si il punem la rece. Intre timp, punem pe foc agar-agar in 100 ml de apa pana va da in clocot. Dupa ce s-a racit usor, vom amesteca compozitia cu laptele de migdale, apoi cu smantana si praful de vanilie pana obtinem o compozitie omogena. Formele in care urmeaza sa pregatim desertul le vom unge inainte cu putin unt de cocos. Punem compozitia in forme, pe care le vom lasa la frigider pentru a capata o textura solida. Desertul se va servi cu sosul de mure, o combinatie ideala pentru experienta gustului unic alaturi de familie sau de prieteni.

 

 Sucurile de fructe obtinute cu storcatorul Infiny Press Revolution de la Tefal vor avea cu 35% mai mult suc, cu 30% mai multe vitamine si cu 75% mai multi antioxidanti.TE-PRODUCT-JUICERS-INFINY_PRESS_REVOLUTION-ZC500H-VISUEL_CLE-C2(1)

foto PR

My title page contents