Velvet Oil Londa Profesional

Par de 10 in sezonul rece printr-un singur pas: hidratarea cu Velvet Oil de la Londa Profesional!

In sezonul rece, hidratarea parului este cat se poate de importanta, mai ales daca folosesti si produsele calde de styling!

Dupa ce au trecut sarbatorile, Revelionul si mai ales si vacanta, vine un moment in care trebuie sa fii mai atenta cu parul tau! Ingrijeste-l asa cum trebuie si ofera-i hidratarea de care are nevoie, pentru un aspect stralucitor. Mai mult decat atat, odata ce parul este hidratat si ingrijit corespunzator, el se va regenera mai repede!

Cum obtii par de 10 in sezonul rece? Hidrateaza la fiecare spalare cu ajutorul balsamului!

Opteaza pentru un balsam pe baza de Vitamina E, precum Londa Professional Velvet Oil Conditioner. Acest balsam este imbogatit cu Vitamina E si ulei de argan. Hidrateaza instantaneu parul si reface structura firelor, capatand un aspect sanatos si stralucitor. Il aplici pe parul umed, dupa samponare si il lasisa actioneze timp de 3 pana la 5 minute, apoi il clatesti cu apa calda.

Niciodata nu trebuie sa uiti de ulei, daca vrei par de 10 in sezonul rece!

Uleiul hidratant, aplicat pe varfuri, poate face minuni, mai ales in cazul firelor despicate. Din aceeasi gama, Velvet Oil, face parte si uleiul hidratant cu acelasi nume, de la Londa Professional. Uleiul de argan, imbogatit cu vitamina E si o formula usoara reface structura firului de par si reda stralucire.

Daca iti doresti rezultate optime intr-un timp scurt, cel mai bine este sa aplici uleiul de parul ud, la varfuri, dupa fiecare spalare!

My title page contents