Parcuri de poveste pentru mici si mari. Aici ne duce azi Madalina Isar. Azi, intalnim eroii din povesti in unele dintre cele mai interesante parcuri din lume. Exploreaza-le alaturi de cei mici si bucura-te impreuna cu ei de momente pline de aventura. Iata cele mai intresante parcuri tematice pentru o vacanta in familie de neuitat.

 

 

Iata cele mai frumoase parcuri tematice din Europa. Tu ai fost in vreunul?

Disneyland Paris, Franta

Devenit un adevarat simbol, Disneyland Paris este o lume fantastica unde eroii din povestile Disney prind viata. Aici, copii si parintii pot patrunde incinci tinuturi de basm. Main Street USA, Frontierland, Adventureland, Fantasyland si Discoveryland. Fiecare tinut gazduieste diverse evenimente distractive si festivaluri intretinute de personaje de basm. Deschis in anul 1992 si intins pe o suprafata de circa 40 de km patrati, Parcul Disney include mai multe atractii. Cele mai cele? Castelul Disney, simbolul locului, Labirintul lui Alice in Tara Minunilor, o Insula a Comorilor, Nava Capitanului Hook.

 

Disneyland Paris, Franta

Disneyland Paris, Franta

 

Port Aventura, Spania

La circa o ora distanta de orasul Barcelona, se afla unul dintre cele mai intresante parcuri tematice din Europa. Aceasta gazduieste sase lumi magice precum: China, Polinezia, Mexic, Vestul Salbatic, Mediterana si cea mai noua Sesamo Aventura. Fiecare zona a parcului are o atmosfera specifica locului respectiv. Mai exact, in Vestul Indepartat cei mici pot deveni pistolari ori cowboy. Tot asa, pot lupta cu zeii in China, unde dragonii prind viata. La fel de bine, ei  se pot aventura pe toboganele uriase in cautarea comorilor mediteraneene.

 

Port Aventura, Spania

Port Aventura, Spania

Legoland, Germania

Situat in Gunzburg, Bavaria, parcul Legoland este unul dintre cele mai interesante din Europa. Parcul este structurat pe mai multe lumi construite integral din piese de lego. Acestea sunt Miniland, Lego X-treme, Adventure Land, Knights Kingdom, Imagination, Lego City, Pirates Land. Legoland le prezinta celor mici o sumedenie de obiective turistice interesante din Europa si orase intregi in miniatura constuite din lego. Tot asa, ei se pot bucura de castele, o jungla sau o zona unde pot lua lectii de piraterie, intrand in pielea faimosului Jack Sparrow.

 

 

Legoland, Germania

Legoland, Germania

 

Popeye Village, Malta

Cu siguranta marinarul Popeye este eroul generatiei cu cheia la gat.  In Malta, se afla un parc dedicat in totalitate eroului care consuma spanac pentru a prinde puteri si a o salva pe Olive din mainile lui Bluto. Initial, parcul din golful maltez Anchor, a fost un mic satuc uutilizat drept decor pentru scenele unui film bazat pe celebra serie de benzi desenate Popeye Marinarul.

Veselie in familie

Platoul de filmare a iesit atat de bine incat localnicii au decis sa il pastreze, iar dupa circa 25 de ani de la existenta lui continua sa inveseleasca mii de copii si de parinti. La intrarea in parc esti intampinat de personajele desenului animat. Aici, poti participa la festivaluri si evenimente distractive, ori te poti plimba cu barcuta pe apele de smarald ale golfului.

 

Popeye Village, Malta

Popeye Village, Malta

 

 

OFERTE TURISTICE PARCURI TEMATICE

Circuit Paris-Disneyland

Tarife de la 315 euro/persoana, 5 nopti de cazare la hoteluri de 3* si 2*, cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031.226.33.25.

Sejur Costa Brava

Hotel Don Juan Lloret 3*- de la 491 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu demipensiune, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

Sejur Legoland

Tarife de la 339 euro/persoana, 2 nopti de cazare la hotel de 3*, cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.gullivertours.ro , call center 021.794.75.07

Sejur Malta

Hotel Seashells Resort At Suncrest 4*- de la 644 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.gullivertours.ro , call center 021.794.75.07

 

My title page contents