Ce bine sa fie vara, ce bine sa fie soare!!! Si ce bine ar fi sa fie vara tot anul. Insa, cum nu putem schimba anotimpurile, putem alege sa pastram vara in suflet. Descopera un par sarutat de razele soarelui cu Blondor Freelights. Cel mai intuitiv si mai precis mod de a crea nuante stone-washed, cu look ca sarutat de soare, fara a folosi foliile.

 

Nuantele stone-washed sunt realizate de catre maiestria si expertiza unui hairstilist si cu produsele potrivite de la Wella Professionals.

COLOREAZA FREEHAND PENTRU A OBTINE UN LOOK NATURAL

Tehnica de colorare Freehand ofera hairstilistilor sansa sa creeze accente de culoare pentru un look natural.  Acestea au o trecere delicata, usoara, a deschiderii de culoare. Accentele de culoare realizate cu tehnica de colorare Freehand arata diferit fata de suvitele precise, realizate cu folii. Atunci cand parul creste, acest lucru nu este asa de evident la radacini iar tu, ca hairstilist, ai creativitate maxima in aplicare si poti vedea cum actioneaza culoarea. Lookul obtinut este unul natural, ca si cum parul a fost sarutat de soare. Rezultatele de culoare pot varia de la foarte subtil, natural, tineresc sau pot fi mai intense si mai expresive. Lookurile realizate au la baza forma tunsorii: aceasta reprezinta fundatia, iar culoarea are rolul de a accentua linia tunsorii.

BLONDOR FREELIGHTS CU ACTIFUSE® NETWORK

Freelights trebuie folosit intotdeauna ca un sistem: pentru a obtine beneficiile optime, trebuie sa folosesti pudra Freelights White Lightening Powder impreuna cu Emulsia Freelights – doar in acest fel se activeaza reteaua Actifuse®. Polimerii activati se unesc pentru a forma o retea flexibila si adeziva. Acest lucru face ca amestecul sa ramana pe par: aplicarea este mai usoara si mai precisa. Reteaua Actifuse® ofera o aplicare mai usoara si asigura stabilitatea amestecului pe par – doar acolo unde se doreste.

 

Josh Wood, Global Color Creative Director, a colaborat cu Wella Professionals pentru dezvoltarea noului produs Blondor Freelights. Acesta ne spune: “Acum pot obtine un look natural foarte modern, fara a mai folosi foliile. Blondor Freelights imi ofera libertate in exprimarea creativitatii iar rezultatul final de culoare satisface chiar si cele mai pretentioase cliente pentru ca arata intr-adevar premium. Imi place sa il folosesc pe linia de contur si pe varfuri pentru a obtine acel efect de par sarutat de soare. Iar la final, ca sa personalizez culoarea adaug Color Touch Relights.”

 

Blondor, votat de 10 ori Cel Mai Bun Decolorant*, lanseaza Freelights, pentru un par cu look ca si cum ar fi creat natural de soare. Freelights reprezinta un sistem perfect de decolorare a parului: cu putere de deschidere de pana la 7 trepte, te ajuta sa creezi lookuri mangaiate de razele soarelui, fara a folosi folii.

* US Stylist’s Choice Award of www.behindthechair.com

My title page contents