De 1 iunie e motiv de sarbatoare. Copiii, parintii si bunicii sunt invitati sa faca cunostinta cu Bufnita Nemi – mascota editurii de carte pentru copii cu acelasi nume.

 

Miercuri, 1 iunie, la 10.30, Editura Nemi de carte pentru copii inaugureaza Coltul de joaca Nemi, cu o sceneta interpretata de Trupa Limpopo dupa cartea Bronto, un dinozaur neastamparat de Valentin Nicolau.

Incepand cu ora 11.15, actrita Teatrului Ion Creanga, Claudia Revnic in rolul Primaritei din „Cartierul povestilor”, ii va conduce pe copii prin fascinantul labirint al povestilor si ii va invita sa descopere universulin Casa lui Dumnezeu. Spectacolul Teatrului Ion Creanga „Cartierul povestilor” regizat de Michal Svironi (Israel) este o experienta unica, intr-un spatiu al bucuriei, intimitatea oferita de spatiul de joc amintind de o intalnire intre prieteni.

De la ora 13.30, Coltul de joaca Nemi ii va astepta pe copii pentru lansarea cartii Frumoasa si fusul, de Neil Gaiman, ocazie cu care acestia vor putea asculta fragmente din acest volum, citite de Laura Caltea, redactor-sef al Editurii Nemira si Eli Badica, redactor la Bookaholic.

Apoi, incepand cu ora 15.00, cei mici sunt invitatii scriitoarei Veronica D. Niculescu la Un ceai cu Alice si o lectura din Alice in Tara Minunilor, de Emma Chichester Clark.

Noutati Nemi la Bookfest:

La standul Nemira, copiii vor putea rasfoi si face cunostinta cu personajele celor mai noi carti Nemi, la preturi speciale:

Alice in Tara Minunilor, repovestita si ilustrata de Emma Chichester Clark

De ce va certati, Matei?, de Brigitte Weninger

Bufnita care se temea de intuneric, de Jill Tomlinson, il. Paul Howard

William Wenton si hotul de luridium, de Bobbie Peers

 

 

My title page contents