Cum faci daca vrei sa dai o mana de ajutor pentru copii? Pai, e simplu. Le trimiti un pupic. La Cabina foto de pupici. In Baneasa Shopping City.

 

Instalatia functioneaza intuitiv, asemanator unei cabine foto. Initial, pe ecranul central, este identificata fata celui care doneaza pupici pe care apar buline albastre, la fel ca in cazul personajului principal din reclama pentru noua asigurare de sanatate NN. Apoi, bulinele albastre dispar cand sunt trimisi pupici catre ecran. La final, exista posibilitatea de a primi fotografia cu buline albastre pe fata, printata sau pe e-mail.

Ca parte a campaniei de lansare a asigurarii de sanatate, NN a amplasat in Baneasa Shopping City din Bucuresti o instalatie de donat pupici in beneficiul copiilor din orfelinate si al celor aflați in prag de separare de familie de care are grija Fundatia Hope and Homes for Children.

Pana pe 3 iulie, pentru pupicii donati de fiecare vizitator al spațiului comercial, NN va dona la randul sau cate 1 euro Fundației Hope and Homes for Children, fondurile acoperind nevoile legate de sanatate ale copiilor vulnerabili.

Beneficiarii directi ai fondurilor ce vor fi donate de NN la finalul campaniei sunt copiii si tinerii institutionalizati, copiii si tinerii care locuiesc in casele de tip familial, copiii care frecventeaza centrele de zi si mamele si copiii aflati in centrele de primire in regim de urgenta, dezvoltate de Hope and Homes for Children. Modelul de interventie in comunitati si orfelinate al Fundatiei Hope and Homes for Children permite implementarea unei abordari integrate menite sa faciliteze accesul la servicii medicale de baza sau specializate al copiilor vulnerabili, sa asigure constant tratamentele pentru copiii bolnavi cronic si sa promoveze un stil de viata sanatos si educatia pentru sanatate in randul acestora.

 

My title page contents