Care este rutina de înfrumusețare când ești însărcinată? Ce trebuie să eviți pentru sănătatea copilului tău?

care este rutina de infrumusetare cand esti insarcinata

Rutina de înfrumusețare când ești însărcinată este ușor diferită – există ingrediente pe care ar fi mai bine să le eviți în timpul sarcinii, pentru sănătatea ta și a copilului tău!

Perioada în care ești îmsărcinată este categoric una dintre cele mai frumoase din viața ta. Totuși, ar fi bine să știi că, în această perioadă, pielea este mai sensibilă, organismul obosește mai ușor și reacționează mai ușor la mirosuri.

Prfumul și anumite ingrediente, care pot provoca iritații, sunt doar câteva motive pentru care ar trebui să îți adaptezi rutina de înfrumusețare când ești însărcinată. Potrivit Thebump.com, iata cum și ce ar trebui sa schimbi în cele 9 luni de sarcină:

Uite-te mai atent la etichetă atunci când decizi să iei un produs nou!

Există câteva ingrediente pe care este cel mai bine să le eviți când ești însărcinată, sau pe care ți le va interzice doctorul. Tetraciclina, acidul salicilic topic și peroxidul de benzoil sunt primele pe această listă.

Mai mult decât atât, pe lângă cremele pentru corp, ar fi bine să fii atentă și la ingredientele din produsele pentru unghii. Potrivit Thebump.com, unii experți cred ca o substanță chimică, găsită în anumite lacuri de unghii, cunoscută sub acronimul DBP, poate fi dăunătoare pentru făt.

Un alt ingredient de care ar fi bine să stai departe cât ești însărcinată este formaldehida.

Rutina de înfrumusețare când ești însărcinată se bazează pe produse naturale!

Când ești însărcinată, gândește-te la anumite produse de înfrumusețare exact ca la mâncare de tip fast – food, ceva ce ar fi bine să eviți.

O alternativă eficientă, cel puțin pentru perioada celor 9 luni de sarcină sunt produsele de înfrumusețare cu ingrediente naturale și ar trebui să mai știi și câteva secrete de înfrumusețare pentru acasă.

Încearcă să fii atentă cu produsele de machiaj.

În timpul sarcinii, pielea este fermă, frumoasă și strălucitoare. Însă, nu toate femeile se bucură de aceste beneficii. Există femei care se confruntă cu iritații, acnee și pete roșii în timpul sarcinii.

Din această cauză este posibil să simți nevoia să exagerezi cu fondul de ten și alte produse de machiaj care să îți acopere imperfecțiunile. Totuși, ai face bine să apelezi cât mai puțin la acest gen de produse. De ce? Pudra sau fondul de ten pot avea printre ingrediente și parabeni și parfum, iar acestea îți vor irita pielea sensibilă.

Cel mai bine ar fi să fii conștientă de faptul că, în timpul sarcinii, tonul pielii se va tot schimba, iar tu trebuie doar să ai încredere în tine și să îți iubești tenul așa cum este el!

Acordă mai multă atenție părților tale bune!

Rutina de înfrumusețare când ești însărcinată poate fi adaptată și în ceea ce privește produsele de machiaj. Este momentul ideal să încerci culori noi de ruj, sau tonuri noi pentru fardurile de pleoape. Starea ta de spirit se va schimba, așa că poți adapta culorile din machiaj în funcție de ocazie și de felul în care te simți. Pentru că suntem în sezonul rece, ar fi bine să vezi și cum îți poți menține tenul sănătos și pielea catifelată!

Învață trucuri noi de machiaj!

În timpul sarcinii, vei fi mai nemulțumită de aspectul tenului tău, așa că cel mai bine este să înveți câteva trucuri noi de machiaj. Spre exemplu, încearcă să optezi pentru un contouring cu blush, care să îți lumineze fața, să îți evidențieze trăsăturile frumoase și să obții un look natural.

Fii blândă cu tenul tău în rutina de înfrumusețare când ești însărcinată!

Ești însărcinată și nevoiel tenului tău s-au schimbat? Nu trebuie să începi să îți faci griji. Este ceva câr se poate de normal. Trebuie doar să ai rabdare și să îți adaptezi rutina de înfrumusețare.

Dacă ai tenul gras, încearcă să renunți la produsele pe bază de ulei, folosește șervețele care absorb excesul de sebum de la nivelul tenului și înlocuiește gelul de curățare pentru ten normal  cu unul pentru piele cu probleme. Dacă tenul tău să usucă în timpul sarcinii, apelează la un exfoliant ușor și o loțiune hidratantă.

 

 

 

 

 

 

 

My title page contents