Scapa de celulita cu vacuum

celulita

Celulita este o afectiune a tesutului adipos. Ea are atat cauze genetice, hormonale, dar si cauze legate de stilul de viata (alimentatie, miscare). Celulita apare mai ales la femei, in urmatoarele zone: coapse, fese, solduri, abdomen si genunchi sub aspectul de ”coaja de portocala”.

In esenta, celulita este faza vizibila a unei intoxicatii de durata a tesuturilor prin deshidratare, fumat, stres, alimentatie nesanatoasa (cafea, produse junk-food si fast-food, pe scurt: ulei, fainuri albe, zahar – dulciuri rafinate, alimente prajite) si lipsa de miscare.

Cum poti combate celulita? Simplu! Prin stimularea circulatiei sangvine. O metoda indicata este masajul cu vacuum. La Danubius Health Spa Resort, efectul de vacuum este obtinut in mod natural prin presarea si ridicarea usoara de pe piele a ventuzelor de cauciuc. Acestea sunt plimbate pe corp cu miscari circulare pe solduri, zona dorsala si zona umerilor. Pe langa stimularea circulatiei sangelului, terapia cu ventuze are si un efect relaxant asupra intregului corp.

Mai multe informatii despre tratamentele Danubius Health Spa Resort gasesti pe www.danubiushotels.ro.

My title page contents