Wow! Pare ca vara chiar a venit pe la noi. Si a adus cu sine zile mai lungi, limonade cu menta, plimbari prin parc si soare cat cuprinde. Dar ce facem cu pielea sensibila? Uite de vezi.

 

Am primit vesti bune pentru mici si mari. De azi avem o gama completa pentru protectia solara a intregii familii. De la cine? Pai cum? De la A-DERMA. Si avem parte de o inovatie dermatologica fara precedent cu trei elemente brevetate: ulei extras din plantule din Ovaz Rhealba (cu rol antioxidant, ce conserva AND-ul pielii), molecula Barrierstolide (cu rol de scut pentru piele) si complexul foto-protector (cu spectru larg de protecție UVA-UVB si inalta toleranta).

Noua gama pentru protectia solara a pielii fragile A-DERMA PROTECT raspunde principalelor 3 probleme ale pielii atunci cand este expusa la raze ultraviolete si ofera o solutie in 3 pasi: protectie solara ultra-dermatologica cu factor 50+, formula are un efect antioxidant si detoxifiant. Formula protejeaza, repara si stimuleaza apararea celulara in fata razelor UVA a pielii fragile sau atopice, oferindu-i confort deplin si siguranta absoluta pe timpul verii.

Gama este formata din urmatoarele produse:

 

Pentru pielea fragila:

  • Crema SPF 50+ A-DERMA PROTECT, 50 ml – pentru pielea fragila normala-mixta.
  • Fluid SPF 50+ A-DERMA PROTECT, 50 ml – pentru pielea fragila normala-uscata.
  • Spray SPF 50+ pentru copii A-DERMA PROTECT, gramaj – pentru pielea fragila a copiilor (fara parfum).
  • Lapte protector dupa plaja pentru fata si corp PROTECT AH, A-DERMA PROTECT, 250 ml – hidrateaza si repara pielea, cu o formula imbogatita cu acid hialuronic.

EXCLUSIV Pentru pielea atopica:

  • Crema PROTECT AD, SFP 50+ A-DERMA PROTECT, 150 ml – prima crema solara pentru pielea cu dermatita atopica. Are un complex emolient format din 3 agenti hidratanti si nu contine parfum. Pentru fata si corp.

Niciunul din produsele A-DERMA PROTECT nu contine parabeni sau alcool. Produsele A-DERMA sunt disponibile numai in farmacii.

 

My title page contents