Bamos a Mamaia ca sa ne balacim, sa ne bronzam si sa ne dam mari la prieteni pe Facebook. Mai ales ca avem net gratis la indemana.

 

Traiasca vara! Traiasca netul! Mare bucurie mare: in iulie, Arsis face cinste cu netul la Mamaia intre 1 si 31 iulie, pe plaja si promenada din Mamaia, intre Hotel Malibu si Hotel Vega. Tare, nu-i asa? Si uite cum si in vacanta vom sta agatati de telefon, tableta si alte gadgeturi.

Pe distanta celor 5 km de plaja si promenada, vor fi amplasate 64 de puncte de acces, fiecare putand sustine un maximum de 500 de utilizatori conectati in acelasi timp. In total, peste 30.000 de utilizatori vor putea fi conectati in acelasi timp.

Inedit este faptul ca operatorul permite conectarea oricarui utilizator de telefoane mobile sau tablete, indiferent de reteaua mobila la care esti abonat.

Pentru a te conecta gratuit la reteaua de wireless, introdu adresa corecta de email si vei primi acces automat pentru 48 de ore. Pentru o noua sesiune de internet gratuit, nu trebuie decat sa reintroduci adresa de email. In plus, intri automat in tragerea la sorti pentru castigarea unei boxe wireless Huawei si primesti discount-uri de pana la 200 de lei pentru cumparaturi pe arsis.ro, valabile pana in luna septembrie.

Reteaua se numeste Arsis.ro Free Wi-Fi si va fi disponibila 24 ore din 24, 7 zile din 7, de la 1 iulie pana la 31 iulie 2016.

Enjoy!

 

My title page contents