Spaghetti (sau alte paste) cu pui. O plăcere pentru toți ai casei

Spaghetti (sau alte paste) cu pui

Spaghetti cu pui este un preparat simplu, ușor de pregătit, dar mai presus de toate, gustos. Spaghetti cu pui, un fel de a-ți primi prietenii la masă.

 

Timp de preparare: 30 de minute

Porții: 4

 

Ai nevoie de:

500 ml supă

3 bucăți file de pui (150 g fiecare)

½ pepene galben sau ananas

400 g spaghetti (sau alte paste)

1 ceapă

sare

2 linguri unt

2 linguri pătrunjel tocat

50 g măsline negre, fără sâmburi

 

Pregătești așa:

  1. Fierbi supa într-un vas. Speli pieptul de pui și îl fierbi în supă circa 15 minute. Cureți pepenele de sâmburi, îl tai felii, îl cureți și de coajă și apoi îl tai cubulețe. Fierbi pastele în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe pachet.
  2. Cureți ceapa, o toci și o călești în unt, într-o tigaie mare. Tai carnea bucăți. O poți încălzi cu pătrunjelul, pepenele și măslinele tocate.
  3. Pui pastele într-o strecurătoare, torni apă rece peste ele, apoi le scurgi bine. Le pui apoi în tigaie și încorporezi totul. La final, amesteci bine și pui spaghetti în farfurie, apoi le oferi celor de la masă.

Sugestie: Pieptul de pui îl poți pregăti și pe grătar.

My title page contents