„Fii gata si fii pregatita! Drumul catre succes nu este usor, dar merita cu siguranta.” — Lydia

Sarfati

 

Lydia Sarfati m-a surpins. M-a marcat si m-a facut sa cred in produsele ei cosmetice pe baza de alge – Repechage. Si tot la fel de uimita am fost si de cartea ei –  „Succesul la indemana ta”.

Lydia Sarfati, Fondator si CEO Repachage, este pionier in domeniul esteticii în S.U.A. Brandul cosmetic creat de aceasta, REPECHAGE, este printre liniile cosmetice profesionale de top din S.U.A. Ingredientul cheie il constituie Algele Marine. FOUR LAYER FACIAL® este tratamentul semnatura al brandului. Acesta presupune aplicarea de straturi succesive de masca pe bază de Alge Marine si masca minerala cu rol de intinerire, tonifiere si fermitate. De

asemenea, REPECHAGE promoveaza un concept original denumit FACIAL BAR, prin care tratamentele de cosmetica patrund in salonul de coafura. Acestea sunt tratamente profesionale expres care dureaza aproximativ 30 de minute sau chiar mai putin si care pot fi facute simultan cu alte servicii in salon (vopsit, coafat, manichiura/pedichiura etc.).

Cartea Lydiei Sarfati „Succesul la indemana ta” este un ghid despre cum sa reusesti in una dintre cele mai importante industrii de frumusete: industria cosmetica si de SPA. Lydia Sarfati impartaseste din experiența ei tipsuri de business, statistici, idei si date despre cum sa iti construiesti un plan de afaceri inovator.

 

My title page contents