Tabouleh – cu vara in gura

Vara aduce pe mesele noastre o bogatie de legume si de fructe, de verdeturi si de bunatati. Fa-ti o salata cu multe vitamine pentru trup si suflet pe care pune-o alaturi de un humus. Cum si ce? Ne spune Alina Stan de la Arome de Poveste.http://www.aromedepoveste.ro

 

INGREDIENTE

  • 4 legaturi patrunjel tocat
  • 1 ceapa medie tocata sau ceapa verde 3-4 fire
  • 4-5 rosii medii tocate
  • zeama de la 1 lamaie
  • sare roz Himalaya
  • 60 gr cous cous fiert sau bulgur

MOD DE PREPARARE:

  • Speli patrunjelul. Il toci toci.
  • Adaugi ceapa tocata si rosiile tocate, zeama de la lamaie si sarea.
  • Acum e randul cous cous-ului ( il poti inlocui si cu bulgur)
  • Pui cous cousul in apa fiarta, acoperi si lasi cam 10 minute acoperit.  Ulterior strecori, treci printr-un jet de apa rece si amesteci cu celelalte ingrediente.
  • Il poti servi alaturi de salata de vinete sau humus

 

Pofta buna!

Arome de poveste-sigla

My title page contents