Cum stai la capitolul infectii urinare?

Tu cum stai la capitolul infectii urinare? Le-ai experimentat? Le-ai trait? Ai povestit despre ele? Eu le-am vazut din toate unghiurile, din toate perspectivele. Si le-am trait la mai toate varstele de pana acum. Si le experimentez si alaturi de copiii mei. Stiu insa, ca exista ac de cojocul lor.

 

Preventia e importanta, imunizarea, starea de constienta. E important sa alegi sa iti faci timp sa le cercetezi, sa vezi de ce apar. Care le e frecventa? Care le e durata?

Exista femei care experimenteaza episoade singulare sau infectii o data la cativa ani distanta. Si atunci solutia este un antibiotic usor. Insa exista doamne care traiesc cu aceasta boala in mod curent. De minim 5-6 ori pe an. Cauza? E-coli. Uneori cauza e diferita de simptom. Pentru ca exista si femei care au o imunitate slaba sau un sistem digestiv bolnav – vezi si infectii cu candida.

Si daca, ai lua in calcul drept cauze ale infectiilor urinare aceste 2 surse – Candida si E-coli, atunci iata o serie de masuri de luat in calcul:

  • Evita pe cat poti dulciurile rafinate si produsele de patiserie. Stiu ca e dur sa nu te mai infrupti cu croissante, insa vrei sa construiesti ceva mai trainic, Sanatatea Ta.
  • Apeleaza la probiotice ( vezi secom.ro, fares.ro, herbagetica.ro).
  • Daca iti place sa savurezi multe cafele, ei bine spune pas….se pare ca ea irita vezica urinara.
  • Apeleaza la merisor – tinctura de merisor Plantextrakt sau Polygemma Cai Urinare de la acelasi producator. Sunt minunate. Insa, nu te feri nici de fructe ca atare. Mai ales daca nu au zahar adaugat.
  • Tine aproape vitamina C, precum si planta Uva Ursi. Aceasta din urma,  contine arbutina, un antibiotic natural care te poate salva dintr-un episod dureros. In Romania, singurul supliment care contine Uva Ursi (dar si alte ingrediente active) este Total Cleanse.

Iar solutiile nu se opresc aici. Te tinem la curent.

 

Articole asemanatoare:

My title page contents