Cum stai la capitolul infectii urinare?

Tu cum stai la capitolul infectii urinare? Le-ai experimentat? Le-ai trait? Ai povestit despre ele? Eu le-am vazut din toate unghiurile, din toate perspectivele. Si le-am trait la mai toate varstele de pana acum. Si le experimentez si alaturi de copiii mei. Stiu insa, ca exista ac de cojocul lor.

 

Preventia e importanta, imunizarea, starea de constienta. E important sa alegi sa iti faci timp sa le cercetezi, sa vezi de ce apar. Care le e frecventa? Care le e durata?

Exista femei care experimenteaza episoade singulare sau infectii o data la cativa ani distanta. Si atunci solutia este un antibiotic usor. Insa exista doamne care traiesc cu aceasta boala in mod curent. De minim 5-6 ori pe an. Cauza? E-coli. Uneori cauza e diferita de simptom. Pentru ca exista si femei care au o imunitate slaba sau un sistem digestiv bolnav – vezi si infectii cu candida.

Si daca, ai lua in calcul drept cauze ale infectiilor urinare aceste 2 surse – Candida si E-coli, atunci iata o serie de masuri de luat in calcul:

  • Evita pe cat poti dulciurile rafinate si produsele de patiserie. Stiu ca e dur sa nu te mai infrupti cu croissante, insa vrei sa construiesti ceva mai trainic, Sanatatea Ta.
  • Apeleaza la probiotice ( vezi secom.ro, fares.ro, herbagetica.ro).
  • Daca iti place sa savurezi multe cafele, ei bine spune pas….se pare ca ea irita vezica urinara.
  • Apeleaza la merisor – tinctura de merisor Plantextrakt sau Polygemma Cai Urinare de la acelasi producator. Sunt minunate. Insa, nu te feri nici de fructe ca atare. Mai ales daca nu au zahar adaugat.
  • Tine aproape vitamina C, precum si planta Uva Ursi. Aceasta din urma,  contine arbutina, un antibiotic natural care te poate salva dintr-un episod dureros. In Romania, singurul supliment care contine Uva Ursi (dar si alte ingrediente active) este Total Cleanse.

Iar solutiile nu se opresc aici. Te tinem la curent.

 

My title page contents