Femeile sunt uimitoare. Si mai mereu nemultumite. Ce-i drept, unele dintre ele. Pentru ca femeile viseaza la vrabia de pe gard. La kilogramele in minus pe care nu le au, la buclele pe care le-au avut, la blondul de acum 5 ani. Si uita sa se bucure de stralucirea din ochi, de un ten impecabil si de un par drept, ca la carte.

 

In cazul in care si tu esti posesoarea unui par drept, fantastic, uite ce ai putea lua in calcul. Pe cuvant de Top Artist Team Global Wella Professionals, mai exact Lucian Busuioc.

„Atunci cand ai parul drept, dar gros, ar fi ideal ca acesta sa fie tuns intr-o forma patrata, rotunda sau triunghiulara care sa tina cont de trasaturile tale. De asemenea, pentru a reduce din greutate, parul trebuie tuns in trepte (scari). Astfel capata miscare si este mai usor de aranjat.”, puncteaza stilistul. Cu ce iti pastrezi linia de styling a noii coafuri?
Cu Flowing Form de la Wella Professionals.

Pe de alta parte, pentru un par drept, cu textura fina, mizeaza pe o  linie perfect dreapta. De ce „Pentru ca vei obtine astfel un par bogat, cu greutate, si usor de aranjat chiar si acasa, ne explica stilistul Wella Professionals. De asemenea, poti folosi produse pentru a da volum parului inainte de a fi coafat. Recomandarea mea: samponul Enrich de la Wella Professionals.”

My title page contents