Un nou magazin Bebe Supermarket se deschide în AFI Cotroceni

Începând de sâmbătă, 4 noiembrie, Bebe Supermarket îi așteaptă pe părinți în cel de-al doilea magazin al său, deschis la etajul 1 al centrului comercial AFI Cotroceni. Prima locație a brandului a fost deschisă în 2013, sub numele de Bebe Supermarket Militari.

 

Noul magazin este rezultatul unei investiții de 800.000 de euro și marchează o etapă importantă în dezvoltarea retailer-ului cunoscut pentru diversitatea produselor de alimentație a copilului mic, de îngrijire și cosmetice, precum și pentru produsele parafarmaceutice.

Un nou magazin Bebe Supermarket se deschide în AFI Cotroceni

Cu o suprafață de 1.000 de metri pătrați, magazinul Bebe Supermarket din AFI Cotroceni aduce sub același acoperiș peste 30.000 de produse atât din domeniul alimentar, cât și articole de îmbrăcăminte pentru 0-7 ani și drogherie.

O noua locatie

„Cu acest nou magazin deschis în AFI Cotroceni continuăm aventura în lumea produselor pentru bebeluși și părinți, începută în 2013. Ne dorim să rămânem aproape de clienții noștri care vor să achiziționeze produsele direct de la raft, să testeze, să compare sau care au nevoie de consiliere pentru a alege articolele cele mai potrivite pentru ei și copiii lor. Îi așteptăm aici cu promisiunea că știm foarte bine prin ce trec, știm care le sunt nevoile și vrem să îi sprijinim prin tot ceea ce oferim”, a declarat Afrodita Pîrcălăbescu, acționar Bebe Supermarket.

De toate pentru bebelusi

De la alimente pentru diversificare, produse de îngrijire și curățenie, produse diverse pentru masă, baie și cameră, produse farma și plafar, la cărucioare, mobilier, hăinuțe și jucării, părinții pot găsi aici un mix complet de branduri atât pentru copii, cât și pentru adulți. Bebe Supermarket propune o gamă specială pentru mamă – centrul dermato-cosmetic, dar și pentru întreaga familie. De asemenea, în cadrul magazinului va activa și o farmacie. În plus, în noua locație pot fi găsite produse care nu există în magazinul online, precum și oferte speciale.

Pe lângă bogata ofertă de produse, personalul magazinului este pregătit să însoțească clienții în alegerea produselor potrivite pentru ei, prin consultanță de specialitate. Pe tot parcursul programului de funcționare, clienții pot apela la sfatul farmaciștilor, precum și la persoanele cu pregătire de specialitate.

Concert si surprize

Inaugurarea magazinului din AFI Cotroceni are loc sâmbătă, 4 noiembrie: părinții și copiii vor fi întâmpinați cu activități diverse, pictură pe față, precum și un concert al cunoscutei Alina Sorescu, și ea tânără mămică. De asemenea, în cadrul evenimentului se va organiza și o tombolă, la care pot participa toți clienții care achiziționează produse de peste 150 de lei, având un premiu garantat.

În perioada următoare, Bebe Supermarket va continua extinderea rețelei de magazine offline, cu o nouă locație în București, urmând ca în 2018 să se extindă și la nivel național, în Ploiești, Constanța, Cluj și Timișoara.

My title page contents