Un suc din sfecla, grapefruit şi ghimbir!

Nu stiu tu cum esti, insa din cand in cand, organismul are nevoie de solutii. De ajutor. De un pic de magie si de incantare. Asa ca, nu ezita ca din cand in sa iti incepi ziua cu un smoothie iscusit. O combinatie de trei ingrediente care iti matura trupul si iti ajuta sufletul. Sfecla, grapefruit si ghimbir.

 

Iata si de ce e bine sa alegi aceste trei minunate ingredient. Sfecla face mare curatenie in organism. Plus ca e un hepato-protector imbatabil, un anticancerigen de zile mari si o baterie de energie pentru zilele lungi de vara. Ei i se adauga vitamina C din grapefruit, care arde toxinele si potenteaza proprietatile curative ale sfeclei. Pentru ca mai apoi ghimbirul sa care vitaminele direct la celula. Rezultatul? O piele neteda, supla si tanara.

Si uite asa, ai parte de energie netarmurita in campul muncii.  Indiferent ce crezuri ai la nivel alimentar, e bine ca din cand in cand sa iei niste pauze. Sa ii dai un restart corpului. Un refresh pe baza de fructe si legume cat mai curate si mai simple.

Pranzul completeaza-l cu o salata si cu seminte si seara, bucura-te de humus, wasabi si o prajitura raw-vegana.

O sa capeti aripi.

Succes!

My title page contents