Veranda deschide primul patinoar in aer liber din Obor

patinoar

Iarna calendaristica mai are pana isi va intra in drepturi, insa, la Veranda, cei pasionati de patinaj au acum la dispozitie primul patinoar in aer liber din Obor. Acesta are o suprafata de 650 de metri patrati si este deschis zilnic.

 

Ne-am dorit inca de la inceput sa oferim mai mult decat un mall locuitorilor din zona Obor, una cunoscuta in special pentru istoricul comercial si mai putin pentru optiunile de divertisment. De aceea, am ales sa avem o suprafata exterioara generoasa dedicata petrecerii timpului liber, de 15.000 de metri patrati, unde vom avea spatii verzi si vom organiza o serie de activitati pentru vecinii nostri. Pe langa locul de joaca, deja foarte popular printre vizitatori, am deschis acum primul si singurul patinoar in aer liber din acest cartier. Este o optiune sanatoasa de petrecere a timpului, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mai mari”, a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltatorul centrului comercial Veranda.

Veranda deschide primul patinoar in aer liber din Obor

Patinoarul este deschis in fiecare zi, intre orele 10:00 si 22:00, iar cu pretul unui bilet, vizitatorii pot petrece o zi intreaga pe patine. Accesul costa 15 lei de luni pana joi, iar de vineri pana duminica, pretul este de 20 de lei. In acelasi timp, iubitorii acestui sport pot opta pentru un abonament lunar sau pentru tot sezonul. Sarbatoritii au acces gratuit, in timp ce grupurile de peste 10 persoane beneficiaza de reduceri. Mai multe detalii despre ofertele existente sunt disponibile pe pagina de Facebook a patinoarului Veranda (www.fb.com/patinoarveranda).

Preturi si detalii

Vizitatorii au optiunea de a inchiria de aici si patinele, pentru doar 15 lei intreaga zi. De asemenea, cei care doresc sa se initieze in tainele acestui sport, pot gasi si instructori.

Esplanada exterioara va gazdui in viitor o serie de evenimente dedicate comunitatii din Obor, precum un targ de Craciun si spatii pentru practicarea sporturilor in aer liber pe timpul verii.

 

My title page contents