Zodiile compatibile în 2018: ce cupluri se formează după noaptea de Anul Nou

zodiile compatibile în 2018

Descoperă zodiile compatibile în 2018 și vezi cum te vei întelege cu partenerul tău! Dacă ești singură, este foarte posibil să îți găsești sufletul pereche!

Femeia Berbec se potrivește perfect cu bărbatul Rac

Firea romantică și liniștită a Racului îi va oferi femeii Berbec sentimente de stabilitate și siguranță. La rândul ei, femeia Berbec îi va stârni pofta de viață bărbatului Rac. Ea este o fire independentă și, în acest fel, barbatul Rac nu se va simți complești de nevoile ei. Legătura dintre cei doi îl motivează și îl inspiră pe bărbatul Rac, ajutându-l să își focalizeze atenția asupra unei cariere pe cont propriu.

Femeia Taur și bărbatul Fecioară sunt printre zodiile compatibile în 2018

Relația dintre bărbatul fecioară și femeia Taur va fi una înfloritoare. Cei doi sunt semne de pământ, având vise, dorințe, sentimente și trăiri comune. Cele două semne se vor completa reciproc cu ușurință, iar după ce se vor descoperi vor deveni nu doar iubiți, ci și cei mai buni prieteni.

Inițial, bărbatul Fecioară ar  putea să vadă femeie Taur ca pe o păpușică petrecărețaă, însă, cu timpul, va deveni tot mai puțin o sursă de amuzament, transformându-se într-o adevărată muză inspiratoare pentru el.

Femeia Gemeni și bărbatul Leu vor avea o aventură de o noapte în anul care vine!

Femeia Gemeni este o femeie hotărâtă, ea se mândrește cu atitudinea lipsită de girji cu care-și trăiește viața de zi cu zi. Leul fie dă din întâmplare de succes, fie îi scapă în totalitate. El acceptă partea care i se cuvine în viață și o trnsformă apoi în cea mai nobilă dintre experiențe.

Femeia Gemeni este conștientă că a pus mâna pe bărbatul proverbial, întotdeauna cel mai tare din parcare, în timp ce toate celelalte fete se mulțumesc cu mai puțin.

Totuși, femeia Gemeni nu va putea tolera excesele Leului. Indiferent că vorbim despre narcotice, jocuri de noroc sau spiritul său letargic. Ea își dorește un partener activ, tocmai de aceea va vrea sa practice împreună sporturi extreme, să meargă în excursii și, de ce nu, să aibă mici excursii spontane.

Femeia Rac și Bărbatul scorpion sunt printre zodiile compatibile în 2018!

Legătura dintre femeia Rac și bărbatul Scorpion este una extrem de puternică. Cei doi se înțeleg perfect chiar și atunci când lipsesc cuvintele. Deși el este o ființă destul de reținută, ea nu are nevoie de cuvinte care să-i spună cât de îndrăgostit este. Bărbatul Scorpion, pe lângă dragoste, are și un puternic sentiment de responsabilitatea față de romantica nativă rac.

Femeia Rac va avea încreder deplină în bărbatul Scorpion, oferindu-i o autonomie deplină în cuplu. Scorpionul va exercita o autoritate deplină în cupul, atât în dormitor cât și în afara lui, iar femeia Rac îl va asculta și îi va urma fiecare pas, susținându-l întotdeauna!

Femeia Leu și bărbatul balanță sunt două zodii care pot începe o relație în 2018!

În 2018, între aceste două semne va exista un echilibru perfect: femeie Leu se va afla la conducere, împiedicându-l astfel pe bărbatul Balanță să ia decizii pripite.

Mai mult decât atât, femeia Leu îl va sprijini necondiționat pe bărbatul Balanță, ajutându-l să își îndeplinească toate visurile și obiectivele pentru anul care vine. Pentru ambele semne, cariera și viața socială sunt extrem de importante așa că împreuna nu vor rata nici o petrecere, dar nici nu se vor abate de la muncă.

Femeia Fecioară și bărbatul Vărsător vor avea o relație interesantă în 2018!

Femeia Fecioară și bărbatul Vărsător sunt printre zodiile compatibile în 2018! Femeia Fecioară va simți că trebuie să se conformeze unui anumit program, pentru a putea îndeplini așteptările Vărsătorului. Totuși, acest nativ aventurier, nu va trece cu vedere eforturile femeii Fecioară de a-i intra în grații și nici calitățile sale extraordinare.

Femeia Fecioară va fi un bun ascultător și sfătuitor pentru Vărsător, iar acesta va aduce distracția și spontaneitatea în viața acestei femei conservatoare.

În această relație, Fecioara reprezintă ordinea, în timp ce vărsătorul reprezintă haosul. O relație, în 2018, va aduce un strop de echilibru în viețile lor, iar haosul din viața Vărsătorului va fi ordonat de docilitatea Fecioarei!

Femeia Balanță va fi fermecată de Bărbatul Pești în 2018, dar pe termen scurt!

Bărbatul Pești va influența într-un mod bun viața femeii Balanță în 2018. Ea va primi instrucțiuni directe, clare, chiar de la el, care o pregătesc pentru binele ei. Astfel, ea va deveni tot mai pregătită să facă față provocărilor.

Alături de femeia Balanță, bărbatul Pești va simți împlinirea sufletească. Totuși, acest moment nu va dura foarte mult, pentru că nativul Pești, odată împlinit își va dori altceva. Femeia Balanță va avea doar de învățat de la bărbatul Pești, care o va ajuta să-și depășească limitele și să înfrunte absolut orice teamă ar putea avea.

Femeia Scorpion și Bărbatul Capricorn vor avea o relație interesantă în 2018!

Femeia Scorpion este reticentă în general, când vine vorba de împărtășirea gândurilor și a sentimentelor. Însă, când vine vorba de bărbatul Capricorn, ea va simți o atracție specială și își va dori, în primul rând, să își facă din el un prieten.

Ea se va trezi că îl privește fix, având sentimentul că el o înțelege așa cum nimeni n-a mai înțelesă-o vreodată. Femeia Scorpion își va dori să învețe modul lui de a raționa. În toate relațiile ea a fost „capul”, însă în acest caz își dorește, pentru prima oară, să își lase partenerul la conducere.

Cei doi vor avea o legătura extrem de serioasă, în pofida tentativelor ei de a face pe timida, tactică pe care o folosește pentru a-l dezarma.

Femeia Săgetător și bărbatul Vărsător sunt printre zodiile compatibile în 2018!

Vărsătorul nu va putea rezista tentației de a-și manifesta calitățile de maestru, motiv pentru care, îi va impune femeii Săgetător câteva restricții comportamentale, prin care îi va contracara tendințele extremiste. Astfel, nativul Vărsător va reuși să aducă un plus de ordine în viața femeii Săgetător.

Succesul acestei relații depinde foarte mult de disponibilitatea femeii Săgetător de-ai permite Vărsătorului să-și impună regulile. Însă, aceasta, în 2018, va fi fascinată de energia bărbatului Vărsător și nu își va mai realiza că acesta încearcă să-și exercite controlul.

Atâta timp cât Vărsătorul își va păstra spiritul aventurier și va fi un partener sigur în călătoriile spontane ale femeii Săgetător, relația lor va fi una reușită!

Femeia Vărsător și bărbatul Gemeni vor fi sufletul  petrecerilor în 2018!

Nativa Vărsător este atrasă de tot felul de bărbați non-conformiști, iar nativul Gemeni este unul dintr ei. Nativului Gemeni îi place să încerce lucruri noi, reușind astfel să satisfacă nevoia de cunosștere a femeii Vărsător. Ea va fi mereu alături de el, fiind deschisă prin natura ei. Împreună, cele doua semne, vor explora lumea și sentimentele ascunse ale fiecăruia!

Femeia Vărsător îl va ajuta pe bărbatul Gemeni să renunțe la obiceiurile sale zilnice și să provească dincolo de poarta casei și a familiei. Îl va ajuta să treacă peste orice urmă de comfort personal și împreună vor pune bazele multor petreceri pe parcursul verii.

Bărbatul Gemeni este înzestrat cu forța gândirii pozitive, iar astfel va reuși să îi ofere zilnic, femeii Vărsător, energia de care aceasta are nevoie! Pentru ea, această relație, este ca și când s-ar fi îndrăgostit pentru prima oară!

Femeia Pești și Bărbatul Pești doi nativi identici, printre zodiile compatibile în 2018!

Relația dintre cei doi va fi una intensă, însă nu este niciodată de durată! Cei doi nativi se potrivesc perfect, fapt care va conduce, treptat, la apariția unor probleme pe planul personal al fiecăruia.

Fiind două firi boeme și romantice, femeia și bărbatul Pești se vor îndrăgosti instant unul de celălalt. Pentru femeia Pești, acest nativ va reprezenta tot ceea ce a așteptat de la bărbatul perfect, în timp ce, pentru bărbatul Pești, această nativă grijulie va fi imaginea soției ideale.

Totuși, amândoi au nevoie de o persoană matură, care să le ofere un sentimen de siguranță, așa că, încetul cu încetul își vor dori să iasă din această idilă copilăroasă și să își găsească relația serioasă și sigură la care visează!

Descoperă și Modul în care te porți cu cel mic, în funcție de zodia lui!

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare:

My title page contents