Zodiile compatibile în 2018: ce cupluri se formează după noaptea de Anul Nou

zodiile compatibile în 2018

Descoperă zodiile compatibile în 2018 și vezi cum te vei întelege cu partenerul tău! Dacă ești singură, este foarte posibil să îți găsești sufletul pereche!

Indiferent dacă crezi sau nu în horoscop, poți consulta lista cu zodiile compatibile în 2018 pe care am întocmit-o. Vezi până la finalul anului dacă am avut sau nu dreptate!

Femeia Berbec se potrivește perfect cu bărbatul Rac

Firea romantică și liniștită a Racului îi va oferi femeii Berbec sentimente de stabilitate și siguranță. La rândul ei, femeia Berbec îi va stârni pofta de viață bărbatului Rac. Ea este o fire independentă și, în acest fel, barbatul Rac nu se va simți complești de nevoia de afecțiune sau lipsa ei de atenție. Legătura dintre cei doi îl motivează și îl inspiră pe bărbatul Rac, iar astfel el încearcă să își construiască un drum independent, urmând modelul femeii Berbec.

Mai mult decât atât, fiind două firi total diferite, femeia Berbec și bărbatul Rac au foarte multe lucruri de învățat unul de l celălalt. Racul poate învăța cum să fie independent, mai curajos și mai hotărât, în timp ce femeia berbec își poate da frâu liber sentimentelor alături de un Rac romantic.

Femeia Taur și bărbatul Fecioară sunt printre zodiile compatibile în 2018

Relația dintre bărbatul fecioară și femeia Taur va fi una înfloritoare. Cei doi sunt semne de pământ, având vise, dorințe, sentimente și trăiri comune. Cele două semne se vor completa reciproc cu ușurință, iar după ce se vor descoperi vor deveni nu doar iubiți, ci și cei mai buni prieteni.

Inițial, bărbatul Fecioară ar  putea să vadă femeie Taur ca pe o tânără superficială, însă, cu timpul, o va cunoaște mai bine, iar ea va deveni o adevărată sursă de inspirație. Hotărâre și lucididatea femeii Taur îl vor cuceri pe bărbatul Fecioară.

Femeia Gemeni și bărbatul Leu vor avea o aventură de o noapte în anul care vine!

Femeia Gemeni este o femeie hotărâtă, ea se mândrește cu atitudinea lipsită de girji cu care-și trăiește viața de zi cu zi. Leul în schimb este un norocos. Indiferent dacă se află într-o situație neplăcută sau nu, norocul îl va salva întotdeauna, și așa se întâmpla și cu toți nativii Leu pe care i-am cunoscut!

Femeia Gemeni este conștientă că a va cuceri unul dintre cei mai doriți bărbați ai zodiacului, pentru că despre Leu s-a spus întotdeauna doar cât de pasional, romantic și seducător este. Mai mult decât atât, fiind un norocos, Leul este și o fire extravagantă, gată să încerce orice, oricând.

Totuși, femeia Gemeni nu va putea tolera excesele Leului. Pe de-o parte, ea își dorește un bărbat activ, gata de distracție, însă nu va aprecia niciodată un bărbat care exagerează.

Femeia Rac și Bărbatul Scorpion sunt printre zodiile compatibile în 2018!

Legătura dintre femeia Rac și bărbatul Scorpion este una extrem de puternică. Cei doi se înțeleg perfect chiar și atunci când lipsesc cuvintele.  Femeiea Rac este sensibilă, romantică și plină de mister, iar bărbatul Scorpion este persoana ideală care să îi stea alături.

O fire puternică și hotărâtă, bărbatul Scorpion îi va câștiga rapid încrederea femeii Rac și va reuși să o cucerească. Odată ce încrederea i-a fost câștigată, femeiea Rac îl va lăsa pe bărbatul Scoprion să fie conducătorul în relație, lăsându-se foarte ușor dominată și influențată.

Femeia Leu și bărbatul Balanță

În 2018, între aceste două semne va exista un echilibru perfect: femeie Leu se va afla la conducere, împiedicându-l astfel pe bărbatul Balanță să ia decizii pripite.

Mai mult decât atât, înțelegătoare din fire, femeia Leu, mai ales dacă se va îndrăgosti, îl va ajuta pe bărbatul Balanță să ia cele mai bune decizii, să își facă planuri și să se pregătească pentru viitor!

Femeia Fecioară și bărbatul Vărsător vor avea o relație interesantă în 2018!

Femeia Fecioară, o fire liniștită și calmă, va fi compleșită de spiritul liber și dorința de aventură ale bărbatului Vărsător. Ea va face tot posibilul să se adapteze stilului său de viață și să nu-l dezamăgească. Femeia Fecioară va fi un bun ascultător și sfătuitor pentru Vărsător, iar acesta va aduce distracția și spontaneitatea în viața acestei femei conservatoare.

O relație între o Fecioară și un Vărsător va aduce un strop de echilibru în viața acestor doi nativi: Fecioara poate învăța să se distreze. în timp ce Vărsătorul poate descoperi un stil de viață mai ordonat.

Femeia Balanță va fi fermecată de Bărbatul Pești în 2018, dar pe termen scurt!

Bărbatul Pești este sensibil, iar dacă se va îndrăgosti de o femeie Balanță, va fi de-a dreptul fermecat. Balanța este o fire seducătoare, care îl va vrăji ușor pe nativul Pești, iar acesta își va dedica viață pentru a o face extrem de fericită.

Alături de femeia Balanță, bărbatul Pești va descoperi sentimente de liniște și împlinire, însă acestă senzație nu va dura mult, pentru că, odată ce a încercat și a descoperit ceva nou, nativul Pești își va dori să descopere altceva.

Femeia Scorpion și Bărbatul Capricorn

Femeia Scorpion este reticentă în general, când vine vorba de împărtășirea gândurilor și a sentimentelor. Însă, când vine vorba de bărbatul Capricorn, ea va simți o atracție specială și își va dori, în primul rând, să își facă din el un prieten.

Bărbatul Capricorn este unul dintre cele mai răbdătoare semnele ale zodiacului, iar femeia Scorpion se va simți în sfârșit înțeleasă lângă el. Mai mult decât atât, în viața Capricornului, ea va aduce un strop de culoare și de pasiune, prin firea ei rebelă și seducătoare.

Femeia Săgetător și bărbatul Vărsător sunt printre zodiile compatibile în 2018!

Vărsătorul este un nativ priceput la toate, iar în cazul unei relații cu o femeie Săgetător, el nu va rezista și își va dori să îi arate foarte clar când și de ce el are dreptate. Mai mult decât atât, Vărsătorul s-ar putea să își dorească să schimbe stilul de viață al femeii Săgetător.

Succesul acestei relații depinde foarte mult de disponibilitatea femeii Săgetător de-ai permite Vărsătorului să-și impună regulile. Totuși, vorbind de două spirite aventuriere, femeiea Săgetător s-ar putea să fie fascinată de bărbatul Vărsător și să-l lase pe el să conducă în relația lor.

Femeia Vărsător și bărbatul Gemeni

Nativa Vărsător este atrasă de tot felul de bărbați non-conformiști, iar nativul Gemeni este unul dintr ei. Nativului Gemeni îi place să încerce lucruri noi, reușind astfel să satisfacă nevoia de cunoștere a femeii Vărsător. Ea va fi mereu alături de el, fiind deschisă prin natura ei, în timp ce spiritul dorin de cunoaștere al bărbatului Gemeni, va satisface nevoie de nou și dorința de a explora a femeii Vărsător.

Femeia Pești și Bărbatul Pești doi nativi identici, printre zodiile compatibile în 2018!

Relația dintre cei doi va fi una intensă, însă nu este niciodată de durată! Două firi boeme și romantice, femeia Pești și bărbatul Pești vor încerca și își satisfacă nevoile, vor pune persoana partenerului pe primul loc și vor face tot posibilul ca aceasta să fie fericită, până când se vor plictisi.

Cei doi au nevoie de stabilitate, pe care o pot dobândi doar de la nativi mai raționali și mai puternici ca ei. Tocmai de aceea, odată ce flacăra pasiunii dintre cei doi s-a stin, nu va mai dura mult până când și relația lor se va încheia.

 

Descoperă și Modul în care te porți cu cel mic, în funcție de zodia lui!

 

 

 

 

 

 

My title page contents